HomeFRUMUSETECoafuri Beneficiile parului lung

Beneficiile parului lung

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Beneficiile-parului-lung.jpg

De ce crezi ca este folositor sa ai parul lung? Poate vei recunoaste beneficiile parului lung, dar, cum vrem sa stii cat mai multe cu privire la acest aspect, ne-am oferit sa-ti impartasim cunostintele noastre.

descopera Beneficiile parului lung

Multe fete prefera parul scurt, pentru ca este mai practic si mai usor de aranjat. Este adevarat ca pare mai confortabil, dar sa vedem care sunt beneficiile parului lung.

Mai intai, exista un motiv practic al purtarii parului lung, si anume acela ca te protejeaza de frig. Suna amuzant, dar este adevarat. Pe vremea rece, parul lung poate ajuta la incalzirea urechilor, a gatului si a umerilor.

Conform multor sondaje, barbatii prefera fetele cu parul lung. Le gasesc mai feminine, mai seducatoare si mai atragatoare.

Sa ai parul lung iti da sansa sa improvizezi diverse coafuri, astfel incat sa arati diferit in fiecare zi. Nu este grozav?

Parul lung este luxos. Cand ai un par lung pe care il ingrijesti bine, il pastrezi sanatos si stralucitor; vei arata intotdeauna minunat, nu conteaza ce vestimentatie porti.

Parul lung se potriveste oricarei forme a fetei, spre deosebire de parul scurt. In ceea ce priveste parul scurt, ai nevoie de timp de gandire inainte sa optezi pentru o tunsoare potrivita, dar suvitele lungi arata bine pe chipul oricui.

Cand ai parul lung, poti purta o coada, fiind una dintre cele mai elegante si tineresti coafuri…

Parul lung te ajuta sa te simti puternica. In unele culturi, oamenii cred ca forta vietii este continuta de par, si astfel parul lung da putere unei persoane pentru realizari importante. Ei bine, poate ca nu se potriveste oricarei culturi, dar parul lung te va ajuta cu siguranta sa te simti mai puternica si mai minunata, cu o frumusete naturala.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed