HomeFRUMUSETECoafuri Blondul bej: cum sa porti cu stil aceasta culoare

Blondul bej: cum sa porti cu stil aceasta culoare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/par-vopsit-blond-bej.jpg

Invata cum sa porti cu stil o nuanta de blond bej pentru par. Urmeaza sfaturile noastre si vei fi invidiata de toate prietenele pentru look-ul tau.

par vopsit blond bej

Uita de blondul platinat si alege o nuanta fantastica: blondul bej. Parul tau va parea ca de matase si va avea o stralucire naturala minunata.

Blondul bej a devenit foarte popular in randul femeilor care sunt in cautarea unei metode cat mai naturale de a deschide culoarea parului. Blondul bej este baza perfecta pentru suvite. Este culoarea potrivita pentru cele care vor un look bronzat.

Celebritati care iubesc blondul bej
Aceasta nuanta a atras multe celebritati precum: Taylor Swift, Natalie Portman, Nicole Richie, Jennifer Aniston etc. Avantajul acestei culori este ca se potriveste multor femei, chiar si celor carora li se vad radacinile naturale.

Taylor-Swift-vopsita-blond-bej

Si gemenele Olsen prefera aceasta nuanta de par. Blake Lively este alta vedeta care a incercat aceasta culoare, pe care a evidentiat-o cu cateva suvite mai inchise la culoare.

Blond bej deschis
Cele care au deja parul blond mediu sau deschis pot alege nuante de blond bej deschise fara sa necesite decolorare. Daca ai un blond platinat, trecerea la blondul bej se face foarte usor.

Blake Lively vopsita blond bej

Poti intampina probleme cu blondul bej deschis daca ai deja o nuanta oranj la par. Nu incerca sa te vopsesti singura acasa. Apeleaza la un profesionist care va sti cum sa neutralizeze nuanta de oranj cu o baza violet, ca apoi sa aplice frumoasa nuanta de blond bej.

Blond bej mediu
Daca ai parul blond inchis sau roscat, trebuie sa aleg un blond bej mediu. Chiar daca te gandesti sa-ti faci suvite, alege aceasta nuanta de blond si poti folosi si putin decolorant. Dupa ce ti-ai aplicat culoarea preferata de blond bej, o poti evidentia cu suvite sau o poti purta ca atare.

Jennifer Aniston vopsita blond bej

Blondul bej inchis
Brunetele ar trebui sa aleaga un blond bej inchis cu suvite daca vor un look cat mai natural. Daca ai parul inchis la culoare, poti intampina probleme la decolorarea lui acasa. Asa ca ar fi mai bine sa mergi la un salon si sa te lasi pe mana profesionistilor…

Daca ai ochii verzi, ti se potriveste orice nuanta de blond bej. Daca ai un ten mai inchis, este bine sa alegi o nuanta mai inchisa de blond bej.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed