HomeFRUMUSETECoafuri Castaniul inchis cu nuante de roscat

Castaniul inchis cu nuante de roscat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
Castaniul-inchis-cu-nuante-de-roscat in Coafuri

„Condimenteaza” castaniul inchis cu niste nuante de roscat, incat de la nuantele de cupru la cele de cirese sunt numeroase optiuni de incercat, scotand la lumina zeita din tine.

Castaniul inchis cu nuante de roscat

Un par sexy are legatura cu tunsoarea si culoarea, asadar adauga mai multa culoare castaniului tau inchis, prin aplicarea unor nuante de roscat. Aceste incercari te pot speria, dar un pas catre reflexele roscate te va ajuta sa-ti pui la incercare imaginatia si sa vii cu idei noi.

Nuantele castanii inchise par putin monotone, dar o aplicare usoara a unui roscat va da stralucire parului, asa ca depaseste latura intunecata si experimenteaza cu un rosu sexy, care te va cuceri.

Stralucitor si indraznet

Daca te simti feroce si fabuloasa, incearca luminile roscate in castaniul inchis. Nu trebuie sa-ti colorezi parul in intregime ca sa arati uimitor, asa ca aplica un rosu-portocaliu salbatic, un rosu-cireasa sau rosu-roz la varfuri, sau doar pe o parte a capului (pe breton, daca ai unul, si o parte a capului). Tine minte ca nuantele vii descopera pigmentatia cand este aplicata pe o culoare luminoasa a parului. Asadar, foloseste peroxid pentru a lumina parul pana devine blond, inainte sa aplici pigmentul vivace. Previne palirea culorii prin folosirea unor produse pentru protectia acesteia.

Castaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscat

Rosu spontan

Fetele care, dintr-un anumit motiv, nu pot folosi culori luminoase, pot apela la reflexele spontane folosind culori de la nuantele de cupru la rosu-cireasa inchis pe o baza bruneta. Aceste tipuri de reflexe sunt mai subtile si tind catre un look mai natural, asa ca aplica o picatura de roscat castaniului tau, pentru a atrage atentia.

In functie de rezultatele pe care vrei sa le obtii, poti folosi petele de culoare pe partea din fata, pe breton sau pe o parte a capului, daca nu ai franjuri, sau poti alege sa fii mai indrazneata si sa faci o schimbare totala. Fetele care poarta o tunsoare indrazneata pot opta pentru un rosu intre straturile parului castaniu, culoare ce va fi evidentiata de tunsoare, ca fiind un substrat colorat elegant…

Castaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscat

Amesteca si potriveste

Daca vrei rezultate dramatice si nu te poti decide asupra culorii, poti amesteca si potrivi pigmentii de culoare preferata, alegand reflexe multitonale. Optiunile tale nu au limita, incat poti opta pentru un par castaniu cu suvite roscate si blonde, suvite roscate si verzi, suvite roscate si de cupru sau orice alta nuanta care iti vine in minte. Indrazneste sa stralucesti cu cele mai noi nuante de rosu, deoarece nu exista ceva mai sexy decat o femeie careia nu ii este teama sa-si etaleze unicitatea!

Castaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscatCastaniul inchis cu nuante de roscat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed