Home FRUMUSETECoafuri Ce coafuri se poartă în anul 2017

Ce coafuri se poartă în anul 2017

autor Elena Yvette
613 vizualizari

Cum bine ştim, trebuie să fim informate ce coafuri se poartă pentru a fi în ton cu moda. Ceea ce vă putem spune despre trendurile anului 2017, este că se poartă părul lung.

Ce coafuri se poartă în anul 2016

Senzualitatea unei femei nu constă doar în îmbrăcăminte sau machiaj, ele trebuie să fie foarte atente la felul cum îşi poartă părul la diferite evenimente şi nu doar acolo. Părul trebuie să arate impecabil în orice moment al zilei, deoarece acest lucru este mereu observabil de cei din jur, iar ce e frumos tuturor ne place.

Părul lăsat liber

Tendinţele acestui an sunt foarte uşor de realizat, deoarece se poartă părul lasat liber, întins foarte bine, care se potriveşte doamnelor cu forma feţei de romb, inimă sau lungă şi cu nuanţa părului blond sau castaniu.

Părul lăsat liber

Coafat într-o parte

O altă tendinţă al acestui sezon este părul coafat într-o parte, cu bucle uşoare care să cadă pe umăr, potrivindu-se femeilor cu faţa pătrată, rotundă sau ovală, care să aibă culoarea părului brunet sau şaten.

coafura par mediu cu breton intr-o parte

Buclele

Dacă părul tău este lung, poţi apela la nişte bigudiuri, care îţi vor face buclele să arate impecabil. De asemenea, o notă de naturaleţe pot da şi buclele largi, care sunt foarte uşor de realizat şi sunt foarte elegante pentru o coafură de ocazie.

Câteva exemple pentru aranjarea părului ar fi buclele boho care se pot realiza cu uşurinţă acasă, cu ajutorul bigudiurilor mari, spumă de păr şi un piaptăn pentru a tapa părul la radăcină.

coafura cu bucle 2016

Coadă de cal

Părul prins în coadă sau ponytail este tipul de coafură uşor de realizat, dar care necesită un păr lung si drept, prins cu un burete, care va fi înfăşurat de o şuvită groasă din păr.

par-prins-in-coada-de-cal-2016

Împletiturile

Împletiturile mereu sunt la modă, aşa că în acest an parul împletit se poartă indiferent de momentul zilei. Oricine poate sa adopte această coafură, indiferent că ai parul creț sau drept. Cu ajutorul împletiturilor puteți obține și bucle ușoare care pot fi purtate în oricând.

coafura cu par impletit 2016

Accesoriile

Accesoriile pentru păr sunt la modă în 2017, aşa că doamnele pot purta prins în păr agrafe cu pietre, eşarfă, elestice cu pene, bentiţe cu flori artificiale sau agrafe late şi colorate…

Coafurile pentru anul 2017 sunt reprezentate de simplitate şi naturaleţe, cuvinte care definesc o coafură impecabilă și care trebuie adoptate de către toate femeile.

freze par scurt pentru femei 2016 creasta de par pentru femei coafura par scurt in trend in 2016 coafura par dezordonat coafura fancy 2016 coafura cu par ras intr-o parte coafura Coadă de cal 2016 coafura bob lung pentru 2016

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies