HomeFRUMUSETECoafuri Ce trebuie sa stii despre parul roscat?

Ce trebuie sa stii despre parul roscat?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
parul-roscat in Coafuri

De la Rihanna la Christina Hendricks, parul roscat a captat intotdeuna atentia publicului cu aspectul sau dramatic si personalitatea focoasa. In timp ce doar 4% din populatie are parul roscat natural, multe femei apeleaza la diferite tipuri de vopsea pentru a capata aceasta culoare. Alura parului roscat este negresita, dar decizia de a-ti vopsi parul roscat sta la alegerea ta. Ca sa obtii nuanta pe care ti-o doresti pentru a avea parul roscat, trebuie sa urmezi niste sfaturi si trucuri.

parul roscat

Sa-ti colorezi parul roscat?

Daca esti invidioasa pe cele care au plete roscate, sa stii ca nu esti singura. O multime de femei isi vopsesc parul intr-o astfel de culoare, dar pentru o culoare bine definita exista argumente pro si contra.

Rosu este culoarea care dispare cel mai repede, asa ca trebuie sa stii sa o stapanesti. Multe femei care isi vopsesc parul roscat au nevoie de o recolorare la cel putin trei-patru saptamani. Fata de cele care isi vopsesc parul in blond sau castaniu, tu vei avea nevoie sa iti recolorezi intreg parul si nu doar radacinile, pentru a-l face sa para vibrant.

Henna este una dintre produsele obisnuite pentru vopsit parul, cu putere de definire a culorii, fiind 100% naturala. Daca folosesti vopsea henna, fii sigura ca este o decizie pe care o vei suporta o perioada. Ca sa indepartezi vopseaua henna trebuie sa folosesti apa oxigenata, iar parul tau va deveni portocaliu.

Cum alegi o nuanta de rosu?

Exista multe nuante de rosu, iar alegand-o pe cea mai flatanta este o chestiune de cunoastere a tonului pielii si a preferintelor personale. Femeile cu pielea alba pot folosi cele mai naturale nuante de rosu, de la un blond-capsuna auriu la cupru.

Apeleaza la nuantele calde si evita culoarea rubinului si visiniul, care pot disparea mai repede prin spalare. Un ton mediu al pielii ofera cea mai mare adaptabilitate. Poti alege de la o nuanta de cupru la castaniu. Evita nuantele de violet, care te vor face sa pari palida. De la un visiniu profund la castaniu deschis, femeile cu pielea inchisa pot alege cele mai bogate si profunde nuante de roscat. Evita tot ce este prea auriu sau de culoarea cuprului, deoarece aceste nuante pot da pielii tale un aspect verzui…

Cu toate aceste nuante, orice femeie poate avea un par ispititor. Alege cele mai bune nuante ale culorii roscate, complementara culorii pielii tale!

parul roscatparul roscatparul roscatparul roscatparul roscatparul roscatparul roscat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed