HomeFRUMUSETECoafuri Cel mai bun șampon antimătreață

Cel mai bun șampon antimătreață

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Cel-mai-bun-şampon-antimătreaţă-e1443636000991.jpg

Cel mai bun șampon antimătreață este unul care îndeplinește anumite criterii, aşa că sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luaţi în considerare înainte să cumpăraţi un produs.

Ingrendiente active pentru cel mai bun șampon antimătreață

Primul lucru pe care trebuie să îl cautați când doriți să alegeți cel mai bun șampon antimătreață este un ingredient activ. Aceştia sunt alţii decât cei de curăţare sau pentru spumă. Ingredientele active sunt acelea care combat infecţiile cu ciuperci ale scalpului şi dizolvă pielea uscată de pe acesta.

Gudronul de carbune, ketonazolul, acidul salicilic, pirotiona de sulf, zinc, sulfura de seleniu, sunt câteva dintre ingredientele pentru cel mai bun șampon antimătreață. Produsul pe care îl alegeţi trebuie să conţină cel puţin unul dintre aceste elemente pentru a vă asigura că acesta abordează orice potențială problemă a scalpului, în timp ce curață părul.

Consistenţă şi miros

Consistenţa şi mirosul nu sunt lucruri la care vă gândiţi initial la un şampon antimătreaţă, dar unele produse pot avea un miros deranjant. Şampoanele care conţin gudron de cărbune sunt foarte urât mirositoare, iar majoritatea au o consistenţă mai lichidă. O consistenţă mai groasă, cremoasă se aplică mai uşor pe păr, astfel să o puteţi concentra mai uşor în zona scalpului.

Preţul pentru cel mai bun șampon antimătreață

Șampoanele antimătreaţă se pot găsi atât scumpe, cât și ieftine. Trucul pentru a găsi un  şampon antimătreaţă bun e să căutaţi unul care să conţină ingrediente eficiente la un preţ rezonabil. Acest tip de şampon trebuie folosit în mod continuu, așadar trebuie să ţineţi cont de buget…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed