Coafuri 2019 pentru toate vârstele și toate tipurile de păr


865
loading...

Coafuri 2019 simple, dar de efect. Indiferent de lungimea și textura părului, coafurile pentru 2019 trebuie să aibă un impact destul de mare din punctul de vedere estetic, fără a fi însă prea excentrice sau opulente.

coafuri 2019

De asemenea, în 2019 vor fi foarte în trend coafurile romantice, simple și elegante, ușor de purtat și de asortat. Coafurile perfecte ale anului 2019 se vor ghida după principiul „simplu, dar de efect”, astfel încât fiecare femeie să se poată adapta cu ușurință noilor tendințe în materie de hairstyling.

frizuri par mediu 2019

Coafuri 2019 care se poartă?

Coafurile anului 2019 vor fi în mod evident inspirate din moda anilor de mult apuși, din stilizările specifice începutului de secol. Se pare că printre cele mai purtate coafuri ale anului ce vine vor fi cele elegante, simple și foarte rafinate. Nu se mizează pe coafuri complexe sau alambicate, deși se dorește obținerea unui efect impresionant. Coafurile care se vor purta foarte mult în anul 2019 vor fi:

  • Buclele lejere – acestea reprezintă una dintre coafurile perfecte pentru anul 2019, mai ales că sunt foarte ușor de făcut și arată nemaipomenit de bine. Buclele lejere sunt foarte elegante, au un aer vintage și pot fi purtate într-o mulțime de contexte și ocazii. Fie că optați să le realizați prin metoda clasică, cea a bigudiurilor, fie că le realizați cu un ondulator profesional, buclele constituie o coafură rezistentă, de efect, care se va purta foarte mult în 2019, indiferent de sezon.
  • Cocuri lejere – părul atent strâns la spate, foarte bine netezit, reprezintă și el o variantă foarte potrivită în materie de coafuri perfecte pentru 2019. Cocurile lejere pot fi purtate atât zi de zi, cât și în cadrul unor evenimente mai deosebite, fiind o coafură adaptabilă, ușor de purtat. De asemenea, dacă vi se pare că un coc lejer ar putea fi banal în cadrul unui eveniment, această coafură poate fi accesorizată cu flori sau agrafe mai deosebite. Veți obține astfel o coafură simplă, cu efect maxim, specifică anului 2019.
  • Împletituri – fiind coafuri romantice și foarte populare, împletiturile se pliază perfect pe trendurile anului 2019 în materie de aranjare a părului. Împletiturile pot fi realizate într-o mulțime de moduri, toate cu un efect spectaculos, romantic. Acest tip de coafură se potrivește perfect atât pentru părul lung, cât și pentru cel mediu sau scurt, și poate fi adaptată în funcție de ocazie sau ținută. Împletiturile sunt potrivite pentru anul 2019 pentru că pot fi mai simple sau mai complexe, în funcție de preferințele fiecăreia.
  • Coafuri afro – deși a existat o perioadă în care aceste coafuri își pierduseră din popularitate, coafurile afro vor fi din nou în trend în anul 2019. Părul purtat foarte creț sau codițele împletite, foarte dese, se vor purta din ce în ce mai mult, fiind coafuri simple, cu un impact major asupra ochiului. Deși sunt destul de migăloase, dar totuși simplu de realizat, aceste coafuri atrag imediat atenția, fapt pentru care vor reveni în tendințele lui 2019.

coafuri par impletit 2019

Aspecte importante în alegerea coafurii perfecte pentru 2019

Coafurile anului 2019 trebuie alese în funcție de o serie de aspecte care diferă în mod fundamental de la o persoană la alta. Deși coafurile specifice anului 2019 sunt foarte adaptabile și merg într-o mulțime de combinații, de cele mai multe ori aceeași coafură poate arata foarte diferit dacă se ține cont de:

Dimensiunea părului – coafurile anului 2019 depind foarte mult de dimensiunea părului pe care sunt realizate. Dacă aveți părul lung, generos, puteți jongla foarte ușor cu acele coafuri pe care le purtați. De asemenea, dacă aveți părul mediu sau lung, coafurile pot fi mereu reinventate și stilizate după bunul plac, astfel încât să obțineți un look perfect pentru tendințele lui 2019.

coafuri simple 2019

Nuanța părului – când vine vorba de coafurile anului 2019, foarte importante sunt și nuanțele părului, mai ales dacă acestea sunt foarte puternice. O nuanță mai domolită a părului va pune în evidență coafura pe care o purtați, în timp ce o nuanță foarte electrică, excentrică va diminua cu mult din efectul coafurii. Este important să atingeți echilibrul dintre puterea nuanței și impactul vizual al coafurii.

Forma feței – este un element foarte important atunci când vine vorba de alegerea coafurii perfecte pentru anul 2019, mai ales că forma feței poate influența aspectul general al coafurii, efectul fiind valabil și invers. Dacă aveți o formă a feței care vă avantajează și vă evidențiază trăsăturile native, coafura trebuie să fie una minimalistă, în timp ce o față pătrată sau alungită va necesita o coafură mai vizibilă, mai încărcată de detalii.

Textura firului de păr – există tipuri de păr care sunt pefecte pentru coafat, dar și tipuri de păr care nu pot susține o coafură mai complexă. Un păr rezistent va putea fi coafat într-un coc proeminent, în timp ce părul moale, cu firul subțire, este perfect pentru coafuri din bucle lejere sau împletituri simple, clasice.

Nivelul de degradare a părului – coafurile anului 2019 pun foarte mult accentul pe sănătatea firului de păr. Așadar, un păr sănătos, strălucitor și rezistent poate fi coafat în voie, în forme și dimensiuni diferite, în funcție de ocazie. În schimb, un păr cu fire despicate și foarte deteriorat nu va arăta deloc bine în momentul coafării, ba dimpotrivă, toate problemele sale vor fi scoase în evidență.

coafuri par lung 2019

Produsele de styling – o coafură perfectă nu poate fi obținută fără folosirea unui minimum de produse de styling, astfel că, cel puțin pentru coafurile anului 2019, acestea vor fi foarte folosite. Înainte de a fi coafat, părul trebuie protejat cu ajutorul unui spray pentru protecție termică sau al unui ulei esențial. De asemenea, în timpul coafării se recomandă folosirea produselor de styling pentru ca rezultatul obținut să fie cel dorit. Spuma pentru păr și fixativul nu trebuie să lipsească din rutina de coafare a părului în 2019…

Accesorii pentru păr – coafurile anului 2019 depind foarte mult de preferințele voastre în ceea ce privește accesorizarea unei coafuri. În general, coafurile, oricât de complexe ar fi ele, se observă mai greu dacă nu sunt accesorizate. Un accesoriu pentru păr atrage imediat atenția asupra coafurii, astfel că în anul ce urmează nu ezitați să purtați în păr accesorii din pietre prețioase, flori, diademe sau bentițe.

coafuri par scurt 2019 coafura 2019 par impletit coafura 2019 par mediu coafuri 2019 par scurt coafura par scurt 2019 coafuri par scurt pentru 2019 coafura par ondulat 2019 coafura par scurt la moda in 2019 coafura par scurt in trend in 2019 modele par scurt la moda in 2019 idei de coafuri pentru par mediu 2019 coafura pixie 2019 coafura par mov coafura emo 2019 coafuri pentru toamna 2019 coafuri pentru par gri idei de coafuri 2019 coafuri elegante 2019 coafuri pentru scoala 2019 frizuri pentru par mediu 2019 frizuri par scurt 2019 coafuri par ombre 2019 coafura pixie la moda in 2019 trenduri de coafuri 2019

HOLLYWOOD – APRIL 02: Singer Taylor Swift arrives at the premiere of Walt Disney Picture’s ‘Hannah Montana: The Movie’ held at the El Captian Theatre on April 2, 2009 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

loading...