Home Coafuri care te fac sa pari mai slaba

Coafuri care te fac sa pari mai slaba

autor Elena Yvette
5,1K views 5 minute timp de citit

Invata cu ajutorul sfaturilor noastre de azi ce coafura ti se potriveste daca ai o fata mai plinuta. Citeste cu atentie randurile urmatoare.

Coafuri bob care te fac sa pari mai slaba

O coafura care se potriveste unei fete rotunde, nu se potriveste neaparat si unei fete mai plinute. Incearca unul din stilurile urmatoare ce fac o fata mai plinuta sa para mai subtire.

Fie ca ai fata rotunda sau pur si simplu mai plinuta, poti gasi o coafura care sa ti se potriveasca. Arunca o privire peste urmatoarele stiluri daca esti in cautarea unui look proaspat.

Coafura sa pari mai slaba

Pentru ca fata ta sa para mai slaba, trebuie sa gasesti coafura potrivita. Poti folosi ca punct de pornire stilurile potrivite pentru fetele rotunde. Fereste-te de extreme si nu uita ca un par foarte drept sau unul foarte ondulat va evidentia si mai mult rotunjimea fetei.

Coafuri care te fac sa pari mai slaba

Bobul lung

Bobul este coafura potrivita pentru o fata plinuta. Uita de bobul pana la barbie pentru ca nu ti se potriveste. Incearca un bob lung sau unul asimetric daca vrei ca fata ta sa para mai slabuta.

Bobul lung

Breton
Daca vrei o tunsoare cu breton, trebuie sa stii ca nu ai prea multe variante la dispozitie. Bretonul drept si cel voluminos sunt excluse.

Un breton unghiular, filat, care nu creeaza o linie dreapta de-a lungul fruntii este cea mai buna alegere. Un breton filat se potriveste de minune fetelor plinute.

tunsoare sa pari mai slaba

Tunsoare filata

O tunsoare medie (sau una lunga) face o fata plinuta sa para mai slabuta. Alege o tunsoare lunga filata pentru a-ti alungi fata. Renunta la parul drept, pentru ca acesta te dezavantajeaza.

par lung cu breton

Tunsoare neglijenta in scari

Acesta este un alt stil potrivit celor care vor sa para mai slabute la fata. O astfel de tunsoare cu volum si textura te avantajeaza.

Breton lung

Tunsoare medie cu carare intr-o parte

Daca esti adepta unei tunsori de lungime medie, poti incerca un stil cu o carare intr-o parte. Aceasta iti va echilibra fata. Adauga putin volum parului pentru un look minunat.

Coafuri care nu avantajeaza o fata plinuta

O tunsoare scurta este o alegere buna pentru fetele rotunde, dar nu se potriveste mereu fetelor plinute. Daca vrei neaparat o astfel de tunsoare, trebuie sa alegi una mai lunga decat in mod obisnuit, cu multa textura si volum in varful capului.

Daca eviti o tunsoare foarte scurta, trebuie sa eviti si alte stiluri, precum: parul dat pe spate sau un breton foarte des. Orice stil cu linii foarte bine definite nu avantajeaza o fata plinuta…

tunsoare lungaTunsoare filataTunsoare medie cu carare intr-o parte

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed