Home FRUMUSETECoafuri Coafuri Charlize Theron: Stiluri si culori de-a lungul anilor

Coafuri Charlize Theron: Stiluri si culori de-a lungul anilor

autor Elena Yvette
2k views 3 minute timp de citit

Castigatoarea Academy Awards, actrita Charlize Theron, si-a inceput cariera in showbiz ca model, la varsta de 16 ani, inainte de a se muta in Los Angeles, la 19 ani. Iata cateva dintre cele mai bune coafuri Charlize Theron, incluzand parul negru din filmul „Aeon Flux” si cel mai recent look al sau, tunsoarea moderna pixie.

Coafuri Charlize Theron

De la parul lung blond pana la tunsori scurte si moderne, parul lui Charlize Theron a suferit multe transformari, dar cel mai confortabil look pare sa fie cel pixie.

Parul scurt al lui Charlize Theron in 2013

Cu o tunsoare nou-nouta, Charlize Theron a atras toate laudele la ceremonia Academy Awards cu look-ul ei curajos. Schimbarea stilului lui Charilze Theron s-a datorat rolului sau din „Mad Max: Fury Road”. Frumoasa sud-africana si-a etalat o tunsoare extrema pixie, ca urmare a faptului ca partea din spate a capului i-a fost rasa pentru acel rol. „Are trei luni. A fost atat de scurt”, a explicat Charlize Theron pe covorul rosu.

Coafuri Charlize TheronCoafuri Charlize TheronCoafuri Charlize TheronCoafuri Charlize Theron

Parul scurt al lui Charlize Theron este look-ul care o multumeste cel mai mult pe actrita de 41 de ani: „Este lucrul care da cea mai mare senzatie de libertate. Il recomand cu ardoare. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa faca asta.”

Cel mai mare avantaj a unei tunsori scurte este felul in care are nevoie de mult mai putina atentie in ceea ce priveste styling-ul si ingrijirea, conform spuselor frumoasei Charlize: „Aruncam doua pungi mari de gunoi pline cu produse pentru ingrijirea parului.”

Coafuri Charlize TheronCoafuri Charlize Theron

Cea mai noua tunsoare pixie este lucrul despre care se discuta cel mai mult referitor la coafurile lui Charlize Theron de cand a renuntat la blond pentru stilul bob de culoare neagra din filmul „Aeon Flux”.

Unul dintre putinele lucruri bine primite in ceea ce priveste filmul a fost look-ul ei de super-eroina futurista, incluzand parul sau vopsit negru.

Coafuri Charlize Theron

Desi coafura pixie este una dintre cele mai laudate cand vine vorba de stilurile lui Charlize Theron, actrita a avut o multime de look-uri superbe de-a lungul anilor. De la par lung, drept, pana la boburi stilate si pana la par mediu ondulat, Charlize Theron este un veritabil catalog de inspiratie pentru femeile care cauta coafuri sexy pentru par blond…

Coafuri Charlize TheronCoafuri Charlize TheronCoafuri Charlize Theron

Stilurile updo ale lui Charlize Theron

Cocurile aerodinamice si updo-urile stilate nu sunt straine coafurilor lui Charlize Theron, actrita blonda a experimentat, de asemenea, bretoane orientate spre lateral. Radacinile inchise la culoare au fost deseori o parte importanta din look-ul lui Charlize Theron, dar actrita a evitat in general culorile inchise, daca nu a avut nevoie de ele pentru un rol.

Coafuri Charlize TheronCoafuri Charlize TheronCoafuri Charlize Theron

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies