Home FRUMUSETECoafuri Coafuri de nunta in functie de anotimp

Coafuri de nunta in functie de anotimp

autor Elena Yvette
1,7K views

Ai hotarat sa te mariti, ai ales si data pentru marele eveniment, dar esti inca nehotarata in privinta coafurii pe care o vei alege? Multe viitoare mirese isi aleg coafuri de nunta in functie de anotimp.

Coafuri de nunta in functie de anotimp

Daca ai ales sa te mariti in una dintre lunile de primavara sau vara, esti norocoasa pentru ca sunt mai multe variante de coafuri de nunta pentru aceste anotimpuri. Poti sa optezi pentru o coada de cal sau pentru o impletitura frantuzeasca si poti adauga un accesoriu de par floral pentru completarea stilului.

Coafuri de nunta in functie de anotimp

In lunile de toamna si iarna, vremea este destul de inselatore si coafura iti poate fi usor ruinata. Pentru zilele cu vant sau ploaie ia in considerare o coafura precum un coc rasucit. Acest stil  va rezista unor conditii meteo nefavorabile. Poti completa aspectul cu o tiara sau cu un voal. Miresele vor arata bine toamna si iarna cu o coafura intr-o parte.

Coafuri de nunta in functie de anotimp

Ai parul ondulat? Poate fi greu sa faci o coafura cand ai niste onduleuri neascultatoare. Cele mai multe mirese cu astfel de par aleg coafuri simple: doar aranjeaza putin onduleurile. Poti prinde parul si apoi lasa cateva suvite desprinse pe fata pentru a parea mai eleganta si sofisticata…

Nu conteaza in ce anotimp are loc nunta ta, pentru ca ai o multitudine de variante de coafuri dintre care o poti alege pe  cea care ti se potriveste cel mai bine. Daca esti nehotarata, poti testa mai multe variante pana o gasesti pe cea mai buna. Nu uita ca trebuie sa ai mereu la indemana fixativul, dar si alte produse pentru ca vremea se poate schimba foarte repede si trebuie sa fii pregatita pentru eventualele probleme care pot aparea.

Coafuri de nunta in functie de anotimp

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed