Home FRUMUSETECoafuri Coafuri de ocazie pentru parul lung

Coafuri de ocazie pentru parul lung

autor Elena Yvette
1,6K views

Noul sezon a adus in atentia noastra numerose stiluri de coafuri de ocazie pentru parul lung care te pot transforma intr-o adevarata diva, asa ca verifica aceste coafuri fabuloase si realizeaza-le pe cele favorite.

Coafuri ocazie par lung

Cu atatea coafuri de ocazie pentru parul lung care au fost culese de cei mai buni stilisti din lume, sa-ti faci parul sa arate grozav va fi floare la ureche.

Coafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lung

Un look ravasitor poate fi obtinut cu ajutorul unui par sanatos, o tunsoare grozava, cele mai bune produse de ingrijire si cea mai buna tehnica de aranjare.

Urmatoarele coafuri de ocazie pentru parul lung nu cer abilitati de profesionist, ceea ce inseamna ca vei fi capabila sa le recreezi cu putin efort, depinde de ce imagine doresti sa ai. Aceste coafuri ocazie par lung fabuloase te vor ajuta sa obtii look-ul dorit.

Par lung cu bucle

Stilurile naturale te ajuta sa intorci capetele pe strada doar prin intensificarea texturii parului tau, ceea ce poate fi o optiune perfecta de luat in considerare, fie ca mergi la un eveniment special sau la unul formal. Frumusetea buclelor lejere nu poate fi contestata, oricum asta nu inseamna ca poti merge cu parul nearanjat si sa arati ravasitor. Buclele perfecte, spiralele delicate si onduleurile sunt foarte populare si arata uimitor, mai ales cand sunt create pe un par cu volum. Foloseste o placa pentru a crea bucle prefecte, aranjeaza-le cu degetele, asaza-le cu un fixativ flexibil si gata! Un par fabulos fara prea mult efort!

Coafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lung

Coafuri stilate

Daca iti doresti un look stralucitor, coafuri ocazie par lung cu o jumatate de par sus si o jumatate in jos te vor ajuta sa obtii acel nivel inalt de sofisticare care te defineste. Pastreaza-ti parul drept, daca ceea ce cauti este o imagine eleganta si ingrijita, sau pastreaza o textura dezordonata a parului, daca vrei o coafura contemporana. Daca ai bune abilitati de impletire, poti incorpora o impletitura stilata in coafura ta, incat sa iesi in evidenta. Detaliile sofisticate ca impletiturile sunt foarte cunoscute si reprezinta niste alegeri perfecte pentru o garderoba formala sau ocazionala.

Coafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lung

Coafuri de epoca

Stilurile de epoca nu au varsta. Ele se potrivesc perfect fetelelor care ilustreaza incredere si pe care nu le deranjeaza sa fie in centrul atentiei cu un stil unic. De la spiralele victorioase la onduleurile de epoca, coada si coafurile elegante, orice merge anul acesta, asa ca pastreaza-ti parul ingrijit si elegant si alege accesorii de par si spray pentru stralucire. Potriveste la coafura ta de sezon un machiaj stralucitor si un model de manichiura modern, incat sa obtii imaginea completa care se va potrivi oricarui eveniment…

Coafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lungCoafuri ocazie par lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed