HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri emo indraznete si rebele

Coafuri emo indraznete si rebele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-emo-8.jpg

Stilurile emo rebele permit unei persoane creative sa-si etaleze individualitatea si simtul stilului. Aceste coafuri emo indraznete reflecta doua dintre componentele emo (sau emotionale) ale stilurilor de viata  adolescentine: independenta intunecata si creativitatea luminoasa.

Coafuri emo cu par des

Una dintre cele mai populare coafuri emo este aceea care presupune mult par. Pentru ca incorporeaza un breton lung intr-o parte, trebuie sa-ti lasi parul sa creasca pentru cateva saptamani inainte de a te decide sa porti acest stil emo. Incepe printr-un aspect tepos si adauga un breton lung. Cere-i stilistului tau sa uniformizeze intregul par.

Franjurat intr-o parte

Coafura emo ce presupune o franjurare a bretonului intr-o parte poate permite acoperirea unui ochi sau a ambilor, incat sa aduca putin mister aspectului tau. Acest look arata mai bine pe un par foarte drept. Foloseste placa de indreptat pentru un aspect elegant.

Inegalitate

Acest stil este mult mai indraznet decat oricare alt stil emo, etaland o personalitate serioasa. Acest aspect poate fi obtinut in diferite moduri. Poti alege un aspect inegal din fata catre spate, mentinand lungimea parului pana la umeri in fata si niste straturi scurte variabile la spate: ai putea obtine un look inegal si de la o parte la alta, mentinand lungimea parului pana la ureche in partea stanga si lungimea parului pana la umeri in partea dreapta.

Coafuri emo

Libertate

Stilurile emo mimeaza un stil de viata rebel. Aceste stiluri purtate de fete respecta aspectul culturii emo, asa ca renunta la agrafe, bentite, elastice de par. Da libertate de miscare parului.

 Par si chelie

Acest stil nu este specific persoanelor timide. Tunsoarea iti da atitudine, incat presupune par si chelie in acelasi timp. Iti vei rade o parte din mijloc a capului si vei lasa lung parul din parti.

Coafuri emo

Colorarea

Ca si moda emo, coafurile emo sunt purtate in culori inchise, profunde. Daca ai deja parul negru, il poti purta asa, natural. Dar poti lua in considerare si culorile albastru, indigo sau violet inchis. Unele adauga o a doua culoare pentru a face ca imaginea sa para mai rebela, ca rosu, galben, roz sau portocaliu aprins…

Coafuri emoCoafuri emoCoafuri emoCoafuri emoCoafuri emoCoafuri emoCoafuri emoCoafuri emo

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed