Home Coafuri emo pentru par scurt

Coafuri emo pentru par scurt

autor Elena Yvette
2,5K views 5 minute timp de citit

Daca esti in cautarea unei coafuri emo pentru par scurt, indrazneata si usor de intretinut, nu te gandi ca este o misiune imposibila. Exista o neintelegere obisnuita ca aceasta coafura cere un par care sa atarne pana la umeri, dar sunt destule coafuri emo scurte care se potrivesc atat femeilor, cat si barbatilor.

Coafuri emo pentru par scurt

Coafuri emo pentru par scurt pentru barbati

Cele mai populare coafuri emo pentru par scurt pentru barbati sunt cele emo cu mult par. In timp ce expresia “cu mult par” tinde sa ii faca pe oameni sa se gandeasca la par lung, singurul lucru de care ar trebui sa te temi este bretonul. Chiar si o lungime de trei cm a bretonului poate fi un truc, permitandu-ti sa pastrezi restul parului scurt si cu tepi.

Orice coafura emo pentru par scurt cu tepi poate fi clasificata ca fiind emo, daca are o dezordine traditionala si inegala.

Culoarea contribuie, de asemenea, foarte mult la aceste coafuri emo pentru par scurt. Coloreaza-ti parul in negru, ciocolatiu foarte inchis, albastru profund sau violet inchis. Pentru a atrage mai mult atentia, ia in considerare niste nuante luminoase sau simple de roz, portocaliu sau rosu.

Coafuri emo pentru par scurtCoafuri emo pentru par scurt

Coafuri emo pentru par scurt pentru femei

Asemenea coafurilor pentru barbati, femeile pot purta si ele coafuri emo pentru par scurt cu tepi stratificati si variabili. Important este sa lasi parul liber: fara cozi sau agrafe, care nu sunt facute pentru acest stil.

Aceste coafuri emo pentru par scurt cer culori ca negru, violet, negru albastrui sau culori luminoase, care se potrivesc bine acestui tip de coafuri emo pentru par scurt.

Poti incerca si un bob inegal, lung in jurul barbiei si mai scurt in spate…

Multe fete emo adopta imagini dramatice. Incearca un bob lung pana la barbie sau mai scurt, vopsindu-ti parul din fata si spate in blond auriu si partile din mijloc in negru sau castaniu inchis. Cu acest look vei avea cu siguranta o atitudine emo.

coafuri emo pentru par scurtcoafuri emo pentru par scurtcoafuri emo pentru par scurtCoafuri emo par scurtCoafuri emo par scurt

Coafuri emo par scurtCoafuri emo par scurtCoafuri emo par scurtCoafuri emo par scurt

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed