HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri extravagante pentru femei

Coafuri extravagante pentru femei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Coafuri-extravagante in Coafuri

Daca te-ai saturat de un par monoton, ia in considerare aceste coafuri extravagante uimitoare moderne. Incearca urmatoarele idei si alege sa porti unele dintre aceste tunsori extravagante pentru un look nou.

Coafuri extravagante

Aplica unele idei de coafuri extravagante, care te pot ajuta sa dai o forma aspectului tau, incat sa se potriveasca pesronalitatii si firii tale indraznete. De la tunsori alternative la culori extreme, verifica ideile originale ce pot fi ajustate parului tau.

Coafurile emo si cararile sau parul zburlit nu mai sunt niste alegeri bune, dar pot fi optiuni cand esti in pana de idei.

Coafuri extravagante feminine

Straturile grele si texturile contrastante reprezinta elementele cheie in numeroase alternative pentru coafurile feminine, creand imagini unice daca sunt executate corect.

Tunsorile asimetrice sunt o alta cale minunata de a incerca unele dintre aceste alternative, dar asigura-te ca stilistul tunde foarte incet, incat tu sa poti decide cand un look devine prea extrem.

Coafuri extravaganteCoafuri extravaganteCoafuri extravagante

Coafuri indraznete cu tepi

Pentru par scurt, poti alege o tunsoare pixie dusa la extrem, in combinatie cu ideile proprii de colorare, sau alege un stil tepos, inspirat de imaginile clasice indraznete. Folosind spuma sau gel de par poti sa creezi cu usurinta o coafura, fara sa pierzi din femininate.

Tunsori alternative: Creasta

Cu o multime de tunsori cu creasta din care poti alege, acestea sunt cateva dintre coafurile care functioneaza in diferite moduri pentru orice lungime de par. Poti alege o o coafura uriasa, creeaza un contrast intre creasta si bont sau un breton fragmentat sau alege ca parul din parti sa fie diferit de cel din varf.

Parul scurt: par ras in parti

O caracteristica a crestei clasice, care poate fi aranjata in diferite moduri, partile rase, sau doar o parte rasa, te poate ajuta sa creezi un look indraznet cand doresti alternative si pentru restul parului.

Coafuri extravaganteCoafuri extravaganteCoafuri extravaganteCoafuri extravagante

Imagine retro

Daca doar vrei sa fii diferita fara prea multa indrazneala, poti alege un look retro. Cea mai popular optiune este un retro ondulat franjurat, dar trebuie sa cauti stiluri diferite care au aparut de-a lungul timpului, pentru a-l gasi pe cel potrivit pentru tine.

Alternative de colorare

Luminile reprezinta un inceput bun in colorarea parului, mai ales cand sunt nuante foarte diferite decat parul natural. Combina lumini cu umbre, pentru un look tricolor sau alege culori mai naturale ca verde luminos sau violet profund, pentru a fi sigura ca o colorare avantajeaza orice stil ai alege…

Inainte sa-ti decolorezi parul inchis pentru a-l vopsi in culori vii, incearca o solutie de colorare temporara, pentru a te asigura ca imaginea respectiva ti se potriveste.

Coafuri extravaganteCoafuri extravaganteCoafuri extravaganteCoafuri extravagante

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed