Coafuri foarte lungi


540
loading...

Mergi la cele mai noi evenimente cu plete lejere si stralucitoare! Aceste coafuri foarte lungi iti vor da idei despre cum sa mentii flexibilitatea acestui look. Stapaneste cele mai noi optiuni de aranjare a parului, incat sa arati minunat tot timpul anului!

Coafuri foarte lungi

Parul lung poate deveni deseori neted si lipsit de viata. Din punctul de vedere al stilistilor, secretul unei coafuri foarte lungi izbitoare este pregatirea. Alege produse de aranjare care sa se potriveasca parului tau si experimenteaza o multime de coafuri par lung. Adauga feminitate si rafinament imaginii tale, alegand una dintre aceste coafuri foarte lungi.

Coafuri foarte lungiCoafuri foarte lungi

Modifica-ti look-ul inspirandu-te din aceste exemple de aranjare. Poarta parul in diferite stiluri si simte-te libera sa iti pui la incercare creativitatea prin ideile tale unice. Poarta suvitele saltarete pentru un aspect de volum. Pe de alta parte, daca iti plac imaginile senzuale si romantice, poti folosi o placa de indreptat pentru a crea o coafura dreapta.

Coafuri foarte lungiCoafuri foarte lungi

Solicita statutul de par cameleonic si incearca niste abilitati de aranjare care dau un aer modern pletelor tale lungi. Parul lejer poate fi transformat in accesorii, daca stii cum sa te joci cu ele. Aplica in par balsam si substanta pentru volum, definire si profunzime. Usuca parul folosind uscatorul si poarta coafuri care te scapa de varfurile despicate. Adauga onduleuri si bucle lejere, folosind un ondulator sau bigudiurile. In functie de starea ta de spirit, alege coafura care iti permite sa creezi o impresie orbitoare.

Coafuri foarte lungiCoafuri foarte lungi

Vino cu idei noi despre cum sa scoti ce este mai bun din lungimea si textura parului. Da volum unei tunsori boante cu un breton izbitor. Bretonul bont este perfect pentru a da definire trasaturilor tale. Franjurile stratificate intr-o parte sunt perfecte pentru a da lungime fetei. Alege una dintre aceste accesorii pentru a da stralucire coafurii. Copiaza cele mai noi coafuri foarte lungi ale celebritatilor sau pe cele provenite de la stilistii profesionisti, incat sa garantezi succesul transformarii…

Coafuri foarte lungiCoafuri foarte lungiCoafuri foarte lungiCoafuri Coafuri

loading...