HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri impletite in stiluri diferite

Coafuri impletite in stiluri diferite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-impletite-3.jpg

Cozile diferite iti permit sa creezi un look original. Aceste coafuri impletite sunt stiluri clasice pentru persoanele care vor un look usor de realizat si mai putin dureroase, pentru a-si aranja parul.

Coafuri impletite

Aceste coafuri impletite sunt grozave, deoarece permit unei persoane sa-si tina parul departe de fata, este elegant si dureaza foarte putin. De asemenea, pot repara o zi proasta a parului. O coada nu este doar o coada – exista multe stiluri cu care poti experimenta.

Jumatate de coada

Una dintre cele mai cunoscute coafuri care implica o coada este cea pe jumatate. Este necesar sa tragi in spate jumatatea de sus a parului, in timp ce lasi ca cealalta jumatate sa atarne pe spate. Aceasta poate fi inalta sau joasa. Parul drept, cat si cel cret vor arata foarte bine intr-o astfel de coafura.

Coafuri impletite

Coada joasa

Daca ceea ce iti doresti este o imagine diferita, poti alege o coada joasa. Acest stil lumineaza fata si este simplu de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci parul la baza capului. Coafura este cunoscuta de toata lumea.

Coafuri impletite

Codite

Un stil de coafura atat pentru copii, cat si pentru adulti: coditele. Poti realiza una sau mai multe codite. Este o coafura de ocazie, care iti tine parul departe de fata si este distractiva. Mai ales, cine nu vrea sa-si tina parul in miscare in timp ce merge?

Cand te joci cu cozile, ar trebui sa iei in considerare accesoriile de par pe care le poti folosi, incat sa completezi o coafura sau sa pozitionezi parul. Daca ai codite, ar trebui sa folosesti elastice de aceeasi culoare. Daca ai o jumatate de coada, poti folosi o clema, care va scoate in evidenta coafura, sau o bentita care se potriveste culorii parului tau…

Coafuri impletite

Coafuri impletite video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed