HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri in trepte pana la umar

Coafuri in trepte pana la umar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-in-trepte-pana-la-umar.jpg

O ingrijire usoara, o multitudine de optiuni de aranjare, adaptabilitatea si modernitatea sunt doar cateva dintre motivele pentru care coafurile pana la umar sunt purtate de femeile din zilele noastre. Elegante si sofisticate sau indraznete si moderne, aceste coafuri in trepte sunt frapante, asa ca arunca o privire asupra acestor coafuri de mai jos si vezi care ti se potriveste.

Coafuri in trepte pana la umar

Cele mai multe coafuri in trepte disponibile in zilele noastre sunt adesea cele mai bune surse de inspiratii pentru cele care vor o schimbare de look, care le va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi si le vor da sansa sa isi asume riscuri calculate in ceea ce priveste aranjarea parului. Oricum, cand vine vorba despre stiluri frapante, cele mai multe dintre femei pot fi de acord ca parul pana la umeri este unul dintre cele mai frumoase stiluri.

Cele care doresc niste schimbari mai subtile pot alege straturile, care nu le va schimba prea mult stilul. Acest tip de schimbare este folositor si pentru a infrumuseta o coafura sau pentru a o face mai usor de gestionat. Pe de alta parte, schimbarile mai vizibile te pot ajuta sa ilustrezi un nou stil fara prea mult efort, mai ales daca noile straturi sunt cele mai recomandate pentru a incepe o transformare.

Coafuri in trepte pana la umarCoafuri in trepte pana la umarCoafuri in trepte pana la umar

Putina originalitate este cea mai buna idee pentru a iesi in evidenta. O definire sau niste bucle le vor ajuta pe cele carora nu le este teama sa fie in centrul atentiei oriunde ar merge. Desi nu solicita prea mult timp pentru aranjare, aceste coafuri medii iti pot aduce o actualizare a imaginii, dar pot stabili si un punct focal puternic. Pe de alta parte, acelea care prefera mai putina schimbare vor dori sa experimenteze cateva variatii ale unei texturi simple, care pot infrumuseta look-ul cu produse de calitate superioara.

Coafuri in trepte pana la umar

Daca iti doresti sa evidentiezi trasaturile fetei si sa reduci lungimea acesteia, alege un breton plin, drept. Optiunea este buna si daca alegi sa dai un aspect indraznet, fara sa fii nevoita sa tai parul. Desi se spune ca bretonul presupune taierea unei cantitati mari de par, poti evita acest lucru, daca inveti cum sa-l tunzi. Mai mult, cu cateva trucuri poti face ca bretonul sa para mai scurt. Oricum, inainte de a decide daca vrei sau nu un breton, asigura-te ca stilul dorit nu va accentua trasaturi nedorite…

Cu aceste surse de inspiratie din cele mai noi tendinte ale sezonului, unele dintre cele mai stilate celebritati ale momentului au un interes pentru coafurile care presupun lungime. Informeaza-te cu privire la cele mai noi inovatii si vei fi capabila sa obtii multe idei pentru a-ti aranja imaginea.

Coafuri in trepte pana la umarCoafuri in trepte pana la umarCoafuri in trepte pana la umar

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed