Coafuri lejere din Saptamana Modei de la New York

Share

Verifica cele mai noi coafuri lejere purtate la New York in Saptamana Modei 2013 si inspira-te pentru un look de sezon!

Coafuri lejere

Coafurile libere etalate de modelele de la New York arata spectaculos, ceea ce inseamna ca sunt o sursa perfecta de inspiratie pentru femeile in cautarea unui nou stil. Doza mare de diversitate face ca aceasta selectie sa fie distractiva, asa ca indrazneste sa explorezi optiunile si da o sansa noilor coafuri lejere ale anului 2013.

Femeile au cautat noile tehnici in revitalizarea imaginii lor si aceste tipuri de evenimente care pun accent pe frumusete si stil, precum Saptamana Modei de la New York, le poate ajuta prin idei noi. Pentru a te ajuta sa devii creativa am selectionat cateva dintre cele mai lejere coafuri, care au fost primordiale la acest eveniment al modei.

Onduleuri stralucitoare natural

Onduleurile stralucitoare cu textura naturala nu ar fi putut lipsi de pe podium, deoarece aceste stiluri simple nu au varsta si nu ar fi putut da gres. Simplitatea aspectului se potriveste perfect cautarii unui stil tineresc, elegant si fara prea mult efort. Din fericire, exista numeroase tehnici de a te ajuta sa infuzezi cantitatea corecta de bucle sau onduleuri in parul tau.

Pentru un stil neted si boem, pulverizeaza putina apa in par si impleteste sectiuni din acesta, permitandu-le sa se usuce vreo doua ore, sau peste noapte, inainte de a desface cozile. Aceleasi onduleuri stralucitoare pot fi create prin folosirea unui ondulator, care este un instrument perfect in aranjarea buclelor, ce se potrivesc atat unui par lung, cat si unui par mediu.

Cozi

O coada este perfecta pentru o femeie in continua miscare. Aceasta a facut cale intoarsa asa cum modistii aleg interpretari variate ale cozii, pentru a completa imaginile desenelor lor. De la coada anilor ’50 la cozile alungite futuriste, aceste stiluri usor de intretinut pot fi solutia perfecta la care sa te intorci cand esti in pana de idei.

Coafuri lejere

Pastreaza stilul inalt si centrat, intr-o parte, jos si pierdut, neted sau usor buclat catre varf, optiunile fiind variate si fiecare look avand o alura feminina distincta. Acelea care au nevoie de o lungime foarte lunga a parului, pot aplica in par extensii si sa le lase sa dea farmec firelor medii.

Coafuri inalte

Coafurile inalte sunt uimitoare, potrivite iesirilor de seara, pentru fetele care nu au foarte mult timp la dispozitie in aranjarea parului. Acum, exista o gama larga de stiluri pe care trebuie sa le experimentezi, asa ca da o sansa unui coc inalt dezordonat, sau unui coc pierdut cu fire libere pe o parte a capului; daca alegi o imagine ocazionala sau un nivel sofisticat, incearca o rasucire intr-o parte sau onduleuri create cu degetele, impletituri pe jumatate de par, sau, daca ai putin ajutor, incearca o coafura arhitecturala care sa arate ca scoasa din revista.

Coafuri lejere

Vestea buna este ca aceste stiluri ale anului 2013 se potrivesc oricarui tip de par, dar si femeilor care au o lungime a parului macar pana la umar; asa ca lasa-ti imaginatia sa zboare, jucandu-te cu diferite coafuri in fiecare saptamana, cerul fiind limita posibilitatilor!

Coafuri lejere

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news