Coafuri lungi si sexy pentru 2018

Share

Noul sezon vine cu o recapitulare a coafurilor lungi feminine, care au o forma voluminoasa si o textura uriasa. Cele mai noi tendinte se bazeaza pe stilul natural, sanatos cu multa miscare si aspect delicat. Actualizeaza-ti pletele pentru noul sezon cu o selectie inspirata de coafuri lungi si sexy.

Coafuri lungi si sexy pentru 2017

Esti plictisita de un par fara viata? Cauta putin timp liber in programul tau si revitalizeaza-ti parul cu cele mai bune tratamente cu balsam si cu o transformare dramatica. Aici ai o selectie fabuloasa de coafuri lungi si sexy, de salon, pe care le poti adopta. Coafurile sexy si feminine iti vor scoate la iveala ce este mai frumos din textura parului tau si a caracteristicilor flirtante. Daca iti este teama de o deteriorare a parului, este timpul sa faci primul pas catre asigurarea conditiei controlate a suvitelor tale.

Ingrijirea regulata este una din armele secrete, pe care le poti folosi in rutina ta de frumusete. Scapa de varfurile despicate si adauga miscare naturala prin crearea unor straturi. Straturile delicate arata splendid si nu cer o aranjare complexa, pentru a garanta adaptabilitatea coafurii. Mai mult, poti explora avantajele unor straturi grele, care radiaza o vibratie moderna si futurista.

Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017

Canalizeaza aceasta tendinta cu bucle si onduleuri delicate. Foloseste un ondulator sau niste bigudiuri pentru a crea o textura de cascada si evidentiaza conditia stralucitoare a parului tau. Permite acestor accesorii sa creeze impresia de volum si bucura-te de imaginea unor suvite bine sculptate. Eleganta pufoasa poate fi obtinuta, daca pastrezi un efect natural. Evita buclele stranse, care arata ca fiind lucrate si exagerate. Bazeaza-te pe alura romantica a unor onduleuri si bucle lejere, care sa vorbeasca pentru frumusetea ta.

Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017

Pastreaza la indemana produsele pentru stralucire preferate, pentru a crea un look splendid. Adauga un fler uimitor si modern parului lung prin folosirea unui breton stilat. Bretonul va da fetei tale o incadrare perfecta, daca visezi la unghiuri fine si definire. Liniile puternice, cand sunt unite cu bucle si onduleuri delicate, vor crea un efect orbitor, demn de covorul rosu…

Foloseste fixativ pentru a te asigura de durabilitatea coafurii. Opteaza pentru un ondulator, o placa si un uscator, pentru a avea tot ceea ce este nevoie incat sa creezi cele mai sexy coafuri lungi!

Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017Coafuri lungi si sexy pentru 2017


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news