HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri moderne pentru par scurt

Coafuri moderne pentru par scurt

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
Coafuri-moderne-1 in Coafuri

Cauti coafuri moderne noi pentru par scurt? Coafura ta este parte din ceea ce te defineste. Da lumina personalitatii tale si joaca un rol important in formarea stilului tau.

coafuri moderne pentru par scurt

Un stil modern iti va da mai multa indrazneala in ceea ce priveste moda. Din fericire pentru tine, cel mai bine e sa alegi coafuri moderne pentru par scurt, pentru ca sunt adesea usor de intretinut, asa ca ai mai mult timp pe care il poti dedica altor activitati.

Deci, cand cauti coafuri moderne pentru par scurt, cauta variatiile bobului. De la foarte scurt si sexy la unghiular si indraznet, coafurile moderne si bobul merg mana in mana. Ia in considerare urmatoarele patru tipuri de coafuri moderne pentru par scurt:

Bob asimetric

Bobul asimetric este una dintre cele mai frumoase coafuri moderne pentru par scurt. Cand lasi o parte a bobului mai lunga decat cealalta sau alegi un bob inversat, care este mai lung in fata decat in spate, bobul asimetric este un stil modern pentru femeile increzatoare. Victoria Beckham, cunoscuta pentru coafura ei moderna, a facut ca acest stil sa devina faimos. A avut un breton intr-o parte, mai lung decat parul din spate.

coafuri moderne pentru par scurt

Bob unghiular

O tunsoare boanta, cu unghiuri in jurul fetei, este una acele coafuri moderne pentru par scurt pe care Rihanna le-a facut celebre. Look-ul ei a intors capete si i-a facut pe paparazzi sa-i faca mii de fotografii, asa ca aceasta tunsoare te poate scoate in evidenta. Purtata pana la umeri, barbie sau undeva intre cele doua, bobul unghiular este un stil modern si cautat.

Bob stratificat

Adaugand straturi bobului tau, dai textura si forma parului. Acesta iti poate da si avantajul de a te spala si a pleca imediat la drum cu un look natural. Cand vrei o imagine de lux, iti poti netezi straturile.

coafuri moderne pentru par scurt

Bob ondulat

Boburile ondulate sunt unele dintre cele mai apreciate coafuri moderne pentru par scurt. Nevoia de textura s-a intors, dupa ce parul drept a fost multi ani in prim-plan. Ridica-ti putin tunsoarea bob, dar nu cu foarte multe bucle, ci cu onduleuri…

coafuri moderne pentru par scurt

Coafuri moderne pentru par scurtCoafuri moderne pentru par scurtCoafuri moderne pentru par scurtCoafuri moderne pentru par scurtCoafuri moderne pentru par scurtCoafuri moderne par scurt

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed