Home FRUMUSETECoafuri Coafuri naturale elegante 2017

Coafuri naturale elegante 2017

autor Elena Yvette
748 views 2 minute timp de citit

Alege dintre aceste coafuri naturale pentru 2017. Suntem siguri ca te vei indragosti de aceste stiluri inspirate de profesionisti.

Coafuri naturale elegante 2017

Iti este teama sa faci schimbari radicale pentru aspectul tau? Nu te bloca in rutina unei culori pe care ai purtat-o ani la rand. Aceste nuante elegante si naturale iti ofera sansa sa stralucesti si sa dai flexibilitate parului. Adauga tunsorii tale, deja izbitoare, o culoare multitonala si ia o pauza in ceea ce priveste obiceiurile de aranjare. Priveste noile coafuri naturale pe care le poti incorpora in imaginea ta. Lasa reflexele luminoase sa vorbeasca pentru tine!

Mergi la un salon de coafura, daca vrei sa fii sigura de conditiile perfecte ale unei colorari. Permite stilistilor profesionisti sa te conduca spre o nuanta de primavara.

Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017

Acestea sunt imagini usor de purtat, orbitoare, pe care le poti crea fara ajutorul unui expert. Dispune-ti convingerile de stil intr-o coafura dimensionala, care emana rafinament si stralucire. Urmareste exemplele noastre si descopera cum sa combini nuantele de roscat, blond si castaniu. Da viata culorii naturale cu niste suvite colorate, depinde de scopul transformarii. Opteaza pentru o nuanta atragatoare si stratificata, pentru mai multa drama. Oricum, daca vrei sa pastrezi un aspect elegant, poti alege niste suvite subtiri colorate in nuanta dorita. Pozitionarea corecta a reflexelor luminoase poate avea un impact crucial asupra procesului de colorare.

Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017

Plasarea reflexelor luminoase in breton sau in sectiunile din fata este ideala pentru acelea care vor sa arate flexibilitatea coafurii lor. Nuantele de roscat, brunet si blond pot crea un efect de transformare. Verifica aceste exemple fabuloase si invata cum sa alegi cea mai buna pata de culoare pentru noile tale reflexe. Mai ales, te poti limita la straturi joase si la varfurile parului, daca vrei sa treci schimbarea de la o coafura uniform colorata la una multitonala. Adauga subtilitate si eleganta in stilul tau cu cateva reflexe sau colorari profunde.

Tehnicile folosite de stilistii profesionisti difera, in functie de impactul pe care vrei sa-l creezi. O planificare in prealabil ar trebui sa fie prioritara, inainte sa faci o schimbare totala…

Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017Coafuri naturale elegante 2017

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies