HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri neglijente usor de realizat

Coafuri neglijente usor de realizat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,3K views
Coafuri-neglijente in Coafuri

O coafura putin neglijenta este foarte sexy! Femeile cauta sa adopte un stil natural si relaxat pentru evenimentele formale, dar si pentru zilele obisnuite. Cu ajutorul accesoriilor potrivite poti crea coafuri neglijente care sa completeze personalitatea ta debordanta.

Coafuri neglijente

O coafura putin ciufulita este perfecta daca ai parul gros si neascultator, pentru ca vei da volum natural parului si il vei tine sub control. Vei avea nevoie de cateva agrafe si o bentita. Poti folosi un ondulator inainte de a prinde parul cu agrafe. O tunsoare in scari e cea mai buna pentru aceasta coafura, iar cateva fire rebele sau suvite desprinse sunt perfecte. Cel mai important e sa dai volum parului.

Coafuri neglijente

O coafura impletita si putin neglijenta este, de asemenea, foarte populara mai ales impletitura in stil peste intr-o parte si cu volum in varful capului. Impletiturile sunt potrivite pentru femeile cu par lung, gros si des.

Coafuri neglijente

Sa porti parul desfacut poate fi dificil in functie de grosimea si desimea parului tau. Femeile care au firul de par subtire trebuie sa isi usuce parul stand cu capul in jos pentru a da volum. Apoi onduleaza cateva suvite doar la varfuri si foloseste fixativ pentru o mai mare durabilitate.

Coafuri neglijente

Acelea dintre noi cu parul des si firul gros, il pot usca si apoi pieptana simplu. Firul de par gros permite utilizarea ondulatorului pe intreg parul. Nu trebuie uitat fixativul.

Coafuri neglijenteCoafuri neglijenteCoafuri neglijenteCoafuri neglijenteCoafuri neglijenteCoafuri neglijente

O coafura mai neglijenta este potrivita oricui, pentru ca se realizeaza repede, nu trebuie sa fie perfecta si iti permite sa experimentezi stiluri noi in fiecare zi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed