Home FRUMUSETECoafuri Coafuri par lung in scari

Coafuri par lung in scari

autor Elena Yvette
3,K views 5 minute timp de citit

Dupa cum ne sugereaza cele mai noi tendinte, coafurile lungi ar trebui sa presupuna multa textura si miscare pentru acest sezon. Potriveste suvitele cu forma fetei, ceea ce va crea imediat un volum si o textura moderna, dar nu inainte de a arunca o privire peste ideile noastre de coafuri lungi in scari.

Coafuri par lung in scari

Da volum suvitelor lipsite de viata cu o remodelare rapida. Ia in considerare experimentarea de coafuri lungi in scari, incat sa descoperi definirea si miscarea naturala, pe care aceasta tendinta ti-o poate oferi. Aceste coafuri lungi in scari continua sa cucereasca inimile celebritatilor si fotomodelelor.

Daca esti pregatita sa iti iei adio de la suvitele plictisitoare, alege una dintre aceste coafuri impresionante. Nu este necesar sa petreci ore intregi in fata oglinzii pentru a-ti pastra pletele in forma maxima. Completeaza trusa de aranjare cu un ser pentru stralucire si pentru textura, incat sa porti stiluri adaptabile de fiecare data cand ai dispozitia de a face schimbari dramatice imaginii tale.

Coafuri par lung in scari 1Coafuri par lung in scari 2Coafuri par lung in scariCoafuri par lung in scari

Straturile adauga lungime si rafinament pletelor tale lejere. Foloseste un produs pentru volum pentru a preveni imaginea plictisitoare a parului. Foloseste o placa pentru a crea o textura neteda sau poti adopta textura naturala, pentru un look modern si tanar. Daca ai nevoie de mai multa atentie, poti lua in considerare impactul unui breton si al unor franjuri. Combina straturile delicate sau grele cu un breton bont, incat sa te evidentiezi intr-o multime cu un look feroce…

Coafuri par lung in scariCoafuri par lung in scariCoafuri par lung in scari

Straturile ciufulite si filate iti permit sa fii indrazneata, extravaganta. Aplica o substanta pentru textura si poarta cu incredere straturile indraznete. Pe de alta parte, poti ramane la o structura rafinata, care poate fi usor obtinuta cu o crema pentru netezire. Aceste produse ar trebui sa apartina trusei tale de aranjare. Incearca sa nu aranjezi prea mult suvitele si pastreaza-le un aspect mai natural. Aceste coafuri lungi in scari de salon iti ofera o introspectie in metoda profesionala de a duce tehnicile de creare a straturilor catre urmatorul nivel.

Coafuri par lung in scariCoafuri par lung in scariCoafuri par lung in scariCoafuri par lung in scari

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies