HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri par lung pentru ocazii speciale

Coafuri par lung pentru ocazii speciale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
coafuri-par-lung-pentru-ocazii-speciale in Coafuri

Poftesti la coafurile celor care pasesc pe covorul rosu? Aceste idei de coafuri par lung pentru ocazii speciale iti ofera sansa sa copiezi coafurile celor mai indragite vedete.

coafuri par lung pentru ocazii speciale

Ideile noastre de coafuri par lung pentru ocazii speciale te vor ajuta sa duci abilitatile tale de coafare spre urmatorul nivel si sa adaugi volum parului. Coafurile de salon iti ofera o introspectie in evolutia coafarii parului si asupra modului in care pletele tale pot fi revitalizate, fara sa investesti banii in produse foarte scumpe sau in sedinte de frumusete. Creeaza o transformare acasa si cere-i stilistului doar sa te scape de varfurile despicate.

Exploreaza diferitele stiluri pe care le poti alege pentru diverse evenimente. Onduleurile delicate, buclele lejere si straturile netede te vor scoate in evidenta! Alege cea mai frapanta carare, depinde de impresia pe care vrei sa o lasi. Da parului un aspect final de lux, prin aplicarea unei cantitati mici de ser pentru stralucire. Verifica aceste idei de coafuri par lung pentru ocazii speciale, incat sa stii de unde sa incepi pentru o transformare.

coafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii speciale

Foloseste spuma, incat sa pregatesti parul pentru onduleuri netede. Alege orice tehnica de impletire, pentru a crea o textura naturala eleganta, sau te poti juca cu o placa, in functie de talentul tau de aranjare. Creeaza o carare pe mijloc pentru un look modern. Cele care au o forma asimetrica a fetei sunt incurajate sa aleaga acest truc. Pe de alta parte, daca vrei sa adaugi lungime trasaturilor tale, este intelept sa asezi intr-o parte franjurile sau suvitele lungi. Verifica aceste exemple, incat sa-ti faci o idee sigura despre cum sa alegi o impartire a parului. Onduleurile delicate si romantice vorbesc pentru natura ta flirtanta si iti permit sa creezi o textura groasa si voluminoasa.

coafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii speciale

Profita de coafurile moderne si ilustreaza interpretarea ta asupra lor, pentru un par sanatos si stralucitor. Nu exista scuza pentru purtarea unor plete lipsite de viata si monotone. Fie ca vrei sa-ti porti parul foarte drept sau dezordonat, ideea este sa furi cele mai bune trucuri din lista noastra. Odata ce parul tau este in forma maxima, vei fi capabila sa-ti incerci abilitatile de aranjare…

Fii atenta la cele mai bune trasaturi ale tale si inceteaza sa mai invidiezi parul cameleonic de la Hollywood! Este timpul sa debutezi ca lansatoare de moda cu niste straturi lungi drepte sau putin ciufulite sau niste bucle delicate, care sa te ajute sa canalizezi latura ta de modista.

coafuri par lung pentru ocazii specialecoafuri par lung pentru ocazii speciale

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed