Home Coafuri par lung usor de facut

Coafuri par lung usor de facut

autor Elena Yvette
1,8K views 6 minute timp de citit

Schimba putin lucrurile si alege una dintre aceste idei de coafuri par lung usor de facut. Da viata pletelor tale cu cateva trucuri simple.

Coafuri par lung usor de facut

Cand suvitele lungi sunt aranjate cu creativitate si produse de calitate, au puterea sa te scoata in evidenta. Atrage atentia cu o coafura voluminoasa si stralucitoare, care scoate la iveala ce este mai bun din trasaturile tale. Aceste coafuri par lung usor de facut te invata cum sa dai viata pletelor tale lasate pe spate. Foloseste trucurile noastre, care nu te pot opri sa incerci coafuri originale.

Parul lung este cel mai bun „material” in crearea celor mai noi coafuri sau impletituri ale momentului. Oricum, daca vrei o coafura eleganta, va trebui sa acorzi atentie la conditia parului tau. Aplica foliculilor parului tratamente cu balsam si masti cu vitamine, care sa-ti pastreze suvitele in forma. Joaca-te cu textura naturala si alege intre un par voluminos si unul drept, elegant.

Coafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facut

Creeaza onduleuri foarte rafinate si bucle delicate, cu ajutorul unor bigudiuri sau al unui ondulator cu teava mare. Popularizeaza acest stil romantic si arata o metoda unica de a purta aceste accesorii. Priveste mai indeaproape aceste stiluri inspirante si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine texturii parului si abilitatilor tale de aranjare. Alege o carare pe mijloc, daca vrei sa fii la moda cu cele mai noi tendinte de pe covorul rosu. Pe de alta parte, un breton intr-o parte are puterea de a da delicatete caracteristicilor tale si de a adauga lungime fetei. Ia cea mai buna decizie de aranjare, in functie de impresia pe care vrei sa o creezi.

Coafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facut

Asimetria face minuni cu parul lung si foarte lung. Foloseste straturile pentru a scapa de aspectul monoton al tunsorilor boante. Adauga o nota atractiva, optand pentru onduleuri si delicatete. Inspira-te din aceste idei de tunsori minunate si alege-o pe cea care te atrage cel mai mult. Actualizeaza-ti coafura lunga cu niste straturi in voga si un breton minunat, care se potriveste formei fetei tale. Nu poti da gres cu una dintre aceste linii inspirate de profesionisti.

Pune-ti la incercare latura de lansator de moda si incorporeaza mai multe stiluri intr-unul singur. Adauga miscare si volum natural parului tau cu un uscator de calitate si produse profesionale pentru aranjare…

Coafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facutCoafuri par lung usor de facut

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed