HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri par mediu stratificate

Coafuri par mediu stratificate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-par-mediu-stratificate.jpg

Orneaza-ti pletele cu o textura si un volum indraznete. Opteaza pentru aceste coafuri par mediu stratificate perfecte pentru o impresie izbitoare. Experimenteaza una dintre aceste tunsori noi, pentru a o gasi pe cea ideala, care sa ti se potriveasca.

Coafuri par mediu stratificate

Daca vrei sa porti cea mai noua coafura, asigura-te ca rasfoiesti cele mai impresionante galerii de coafuri par mediu stratificate. Parul mediu este foarte popular acum, deci ia in considerare aceasta lungime ca fiind cheia succesului. Cauta coafuri usor de creat si elegante, care nu necesita o aranjare de ore intregi.

Daca vrei adaptabilitate, poti realiza straturi in coafura ta medie. Asimetria, cand este combinata cu textura delicata si matasoasa, va crea un efect provocator si frapant. Aceste coafuri medii minunate sunt purtate pe covorul rosu, datorita alurii moderne pe care o proiecteaza. Stratificarea este arma secreta a stilistului profesionist, pentru a-ti garanta conditia bine definita si impecabila a parului. Scapa de varfurile despicate si de volumul ciufulit, adoptand o coafura conica.

Coafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificate

Vorbeste cu stilistul tau si decide-te cu privire la scopul transformarii tale. Daca vrei o aparitie dramatica, alege straturile evidentiate. Aceasta tehnica va distruge structura uniforma a stilului tau si va adauga niste unghiuri serpuite. Coafurile pana la umeri arata uimitor cand sunt ornate cu sectiuni conice. Adopta atitudinea corecta, care iti permite sa popularizezi o coafura asimetrica stralucitoare. Pe de alta parte, te poti baza pe vibratia delicata si flirtanta a unor straturi care incadreaza fata. In acest caz, nu este nevoie de rasuciri indraznete. Mai degraba, se recomanda sa folosesti acest tip de straturi, pentru a infatisa trasaturile tale delicate si senzuale. Stilurile elegante si asezate pot fi sculptate mai usor fara sa folosesti tone de produse pentru aranjat.

Coafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificate

Infrumuseteaza-ti tunsoarea medie cu miscare, folosind cele mai noi produse pentru aranjare parului. Foloseste ceara sau pasta pentru textura, pentru a obtine un look indraznet, cu varfurile indreptate in afara. Fixativele rezistente la apa iti vor garanta conditia imaculata a unui look foarte delicat. Foloseste produsele adecvate tipului tau de par si nu uita de tratamentele regulate pe care trebuie sa le respecti. Viziteaza-ti salonul preferat, pentru a cere idei noi, care sa-ti permita sa fi la moda cu cele mai inspirate coafuri coafuri par mediu stratificate ale celebritatilor…

Coafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificateCoafuri par mediu stratificate

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed