HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru club

Coafuri pentru club

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-pentru-club-2.jpg

Urmatoarele coafuri pentru club continua sa fie o influenta mare in lumea stilistilor. In prezent, coafurile combina bogatia, volumul si sanatatea parului, asadar poti alege una dintre aceste coafuri pentru club care sa ti se potriveasca.

Coafuri pentru club

Aceste coafuri pentru club stralucitoare sunt perfecte pentru un par care ajunge pana la umeri sau este mai lung, stratificat sau cu o singura lungime. Cand aranjezi, parul neted nu este o optiune. Daca suvitele tale nu au volum, da-le un impuls prin aplicarea spumei pentru volum pe parul umed. Astfel, vei da parului aspectul de care are nevoie.

coafuri clubcoafuri club

Stilurile disco ale anilor ’70 au o influenta majora asupra coafurilor de astazi si sunt bune surse de inspiratie pentru frumusete. Parul mare, voluminos, cu bucle mari a definit stilurile disco iconice. Versiunile moderne ale buclelor disco sunt purtate de celebritati si raman unele dintre cele mai sexy coafuri pentru club, deoarece dau feminitate oricarui par lung, intr-o clipa.

In anii ’70, coafurile disco erau bazate in special pe vechiul uscator de par, care a devenit un instrument de nadejde pentru orice coafura. Odata ce femeile au descoperit ca isi pot aranja parul cret si voluminos folosind uscatorul, au depasit limitele coafurilor mari si au initiat stiluri noi.

Coafuri pentru club

Un alt sfat pentru obtinerea volumului, mai ales daca ai un par moale, este folosirea unui spray pentru ridicare. Acestea sunt si ele minunate pentru un par mare, mentinand buclele in forma. Mai intai, usuca parul la o viteza medie, apoi foloseste o perie rotunda pentru a crea volum, concentrandu-te pe radacini. Uscarea trebuie facuta de sus in jos, pentru a da stralucire.

Pentru a obtine coafuri superbe pentru club, creeaza bucle groase in jurul fetei, folosind un ondulator cu teava mare si separa parul in sectiuni mari. Tine ondulatorul vertical si trage parul pe spate si departe de fata. In incheiere, aplica un fixativ bun.

Coafuri pentru club

Fii salbatica prin niste bucle pufoase ridicate, cum sunt cele purtate de Jerry Hall, coafate prin folosirea unor bigudiuri bine curbate. Descurca buclele si trece-ti degetele prin par pentru a le desface usor.

Aminteste-ti intotdeauna sa nu aplici cantitati mari de produse, mai ales daca ai avut o coafura disco saltareata. Incearca sa adaugi putin produs, deoarece daca folosesti prea mult, iti va trage in jos coafura…

Coafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru clubCoafuri pentru club

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed