HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru evenimente speciale

Coafuri pentru evenimente speciale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Coafuri-pentru-evenimente-speciale.jpg

Atunci cand participa la diverse ocazii festive, femeile trebuie sa poarte coafuri pentru evenimente speciale, doar asa pot fi niste aparitii distinse si atragatoare.

Coafuri pentru evenimente speciale

Parul poate fi considerat un accesoriu de lux atunci cand este aranjat cu atentie, deoarece face o diferenta uriasa pentru purtatoarea sa. Te poate schimba pe loc intr-o frumusete exotica sau sa iti dea o nota de eleganta intr-o clipa. Adevarul este ca un par frumos ajuta orice femeie sa fie frumoasa, indiferent de statutul social.

Pentru a impresiona la o petrecere sau la un eveniment social, trebuie sa alegi cu grija coafura, astfel incat sa reziste pe intreaga durata a evenimentului.

Iata cateva idei de coafuri pentru diverse evenimente speciale:

Impletitura franceza prinsa in coc

Acest tip de coafura este foarte usor de realizat, in cinci-zece minute, in functie de indemanarea ta; este perfecta pentru evenimente precum: un dineu, o nunta, o petrecere eleganta sau chiar pentru o petrecere cu tematica clasica.

Impletitura franceza prinsa in coc

Cum sa obtii aceasta coafura:

Impleteste parul incepand din partea inferioara spre partea superioara a capului, apoi prinde parul intr-o coada in varful capului. Dupa aceea, aranjeaza parul astfel incat sa realizezi un coc uniform si prinde-l cu niste agrafe micute, astfel incat sa stea cat mai strans.

French Twist

Acest tip de coafura este de efect, simpla si se potriveste cu o rochie eleganta. Este ideala pentru evenimente precum: o zi de nastere, o petrecere sau o cina romantica.

French Twist

Cum sa obtii aceasta coafura:

Piaptana si prinde parul intr-o parte cu agrafe subtiri de culoarea parului tau. Rasuceste parul in partea opusa, punand un deget in mijlocul rasucirii si prinde-l cu agrafe, pentru a-i asigura tinuta. Varfurile parului care au ramas afara in urma rasucirii le adaugi aranjandu-le cu grija in interiorul parului rasucit. Aplica fixativ pentru o fixare mai puternica si sigura.

Bucle lejere

Acest tip de coafura va ramane vesnic in trenduri. Folosita de cantarete si actrite precum Beyonce, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez si Olivia Wilde, este mereu utilizata la evenimente de decernare a premiilor sau diverse evenimente mondene la care acestea sunt prezente.

Bucle lejere

De asemenea, aceasta coafura este adoptata si de catre modelele de la Victoria’s Secret in prezentarile de moda.

Cum sa obtii acest tip de coafura:

Pentru a obtine bucle mari, ai nevoie de un ondulator cu un diametru cat mai mare, preferabil de aproximativ 32 mm. Este foarte important fixativul pe care il folosesti, deoarece trebuie sa fixeze buclele, dar sa nu le dea un aspect prea rigid…

Desi acest tip de coafura pare foarte usor de realizat, este una care iti evidentiaza trasaturile fetei si iti ofera atat delicatete, cat si sex-appeal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed