Home Coafuri pentru mirese cu par mediu

Coafuri pentru mirese cu par mediu

autor Elena Yvette
3,K views 7 minute timp de citit

Dorim sa va prezentam o multitudine de coafuri pentru mirese cu par mediu in trend pentru 2017, dintre care puteti alege una pentru ziua voastra speciala, cea a nuntii.

Coafuri pentru mirese cu păr mediu 2016

Una dintre cele mai inspirate optiuni, care sa intoarca toate capetele, este stilul sic, stralucitor, al onduleurilor. Frumoasele mirese se pot intoarce in timp pentru o zi, retraind stralucirea de odinioara cu ajutorul acestor pentru mirese cu par mediu!

Daca sunteti una dintre acele femei total moderne, care nu doresc sa poarte nicio coafura retro, in general, puteti opta pentru parul drept sau buclele mai fine, usor ondulate. Oricare dintre ele va va da aspectul sexi, spectaculos si elegant, pe care il visati.

Coafuri pentru mirese cu par mediu

Dar ce ati spune ca in ziua nuntii sa va lasati parul pur si simplu desfacut? Sau de ce nu optati pentru parul usor ridicat? Cu siguranta este una dintre cele mai populare coafuri pentru mirese in 2017.  Acesta este sezonul coafurilor usoare, fine, delicate si atractive.

Dar credeti ca acestea sunt singurele optiuni? Sigur ca nu! Dimpotriva, exista mult mai multe, cum sunt modelele cu suvite, prinse in orice fel. Aranjati-va astfel si veti obtine un aspect minunat si atractiv!

Coafuri pentru mirese cu par mediu

Dragi mirese, dar ce ati zice de un bob? Ati dori sa purtati aceasta tunsoare in ziua nuntii? Dincolo de toate acestea, exista coafurile cu parul prins sus, in stiluri diverse, minunate si sexi, la fel de elegante. Amintim cocurile rasucite, cele frantuzesti sau cele prinse la spate, in diferite moduri.

Ar trebui sa aveti in vedere forma fetei, tipul de par si modelul rochiei de mireasa. Pe de alta parte, puteti accentua coafura aleasa cu un breton sau cu o panglica ori… cu orice alt accesoriu de nunta, precum: flori, cleme, tiare etc.

Dupa cum vedeti, exista o multitudine de coafuri pentru mirese cu par mediu pentru care puteti opta in 2017. Dar stiti care este cea mai adecvata voua sau cum sa o puneti in valoare?…

Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri pentru mirese cu par mediu Coafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediuCoafuri mireasa par mediu

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed