Coafuri pentru par lung 2018

Share

Problema pe care o creeaza parul lung este ca poate deveni plictisitor si lins. Pastreaza-ti suvitele flexibile inspirandu-te din aceste coafuri sexy pentru 2018!

Coafuri pentru par lung 2016

Ai observat cum parul lung poate deveni lipsit de viata si plictisitor dupa o perioda? Secretul flexibilitatii acestei dimensiuni este experimentarea diferitelor tehnici si idei de aranjare. Vizita la un salon de frumusete iti va oferi sansa sa scapi de varfurile despicate si de o textura greu de gestionat. Alternativele tale pentru a deveni stralucitoare sunt infinite.

Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016

Buclele lejere si onduleurile moderne au puterea de a transforma suvitele lungi in accesorii. Completeaza trusa de aranjare cu bigudiuri, ondulator, placa si produse de fixare a coafurii. Acestea sunt instrumentele necesare cu care ar trebui sa te joci pentru a crea o schimbare pentru imaginea ta. Da volum parului prin tapare si alte metode rapide. Alege o carare pe mijloc sau intr-o parte pentru a-ti scoate in evidenta trasaturile. Oricum, daca vrei sa adaugi mai mult volum parului, poti folosi si un breton bont.

Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016

O alta metoda folosita de stilistii profesionisti este formarea unor straturi. Bucura-te de infinitele avantaje pe care ti le furnizeaza aceasta coafura. Fie ca vrei sa evidentiezi structura gradata a suvitelor tale cu textura neteda, fie alegi o textura dezordonata si naturala, ideea este sa eviti monotonia. Fii deschisa si aventureaza-te!
Problema pe care o creeaza parul lung este ca poate deveni plictisitor si lins. Pastreaza-ti suvitele flexibile inspirandu-te din aceste coafuri pentru par lung 2018.

Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016Coafuri pentru par lung 2016

O alta metoda folosita de stilistii profesionisti este formarea unor straturi. Bucura-te de infinitele avantaje pe care ti le furnizeaza aceasta coafura. Fii deschisa si aventureaza-te! Fie ca vrei sa evidentiezi structura gradata a suvitelor tale cu textura neteda, fie alegi o textura dezordonata si naturala, ideea este sa eviti monotonia…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news