HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru par mediu

Coafuri pentru par mediu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-pentru-par-mediu1.jpg

Stilurile de coafuri pentru par mediu sunt variate. Acestea pot incorpora influente spre tunsorile scurte sau lungi. Deoarece sunt atat de adaptabile, tind sa arate bine pe majoritatea persoanelor. Oricum, asta nu inseamna ca nu exista stiluri care pot arata mult mai bine purtate de tine decat de alte persoane.

Coafuri pentru par mediu

Cand mergi la un stilist sa intrebi ce stil ti se potriveste, este important sa-ti amintesti ca stilurile de coafura nu au titluri standard. Descrie intotdeauna ce fel de tunsoare vrei, in loc sa folosesti un simplu tiltlu. Chiar si o coafura simpla, ca un bob franjurat, poate varia de la un stil la altul.

Bont

O coafura boanta pentru par mediu se poate realiza mai bine pe un par cu toate varfurile de aceeasi lungime. Pur si simplu, parul va fi tuns in egala masura dintr-o parte catre alta, pana la umeri. Iti poti pastra bretonul lung si parul drept pentru o imagine eleganta profesionala, sau sa porti un breton scurt, drept.

Bob

Un bob mediu este tuns subtire catre varfuri, pentru a crea o forma rotunda subtila. Parul este tuns, de obicei, in curba chiar deasupra umerilor. Acest stil se poate realiza cu sau fara breton. Acesta are ca optiuni: un breton scurt, lung sau unul tuns intr-o parte. Este posibil sa adaptezi un par stratificat pentru un aspect mai modern. Orice tip de bob poate purta varfurile ondulate spre interior, pentru un aspect sofisticat, sau catre exterior, pentru o imagine provocatoare.

Coafuri pentru par mediu

Oval

Un stil oval simplu este perfect pentru un look mai natural. Parul este tuns in forma ovala, cu parul din mijloc mai lung decat varfurile exterioare. O tunsoare ovala poate fi lunga pana la umeri sau scurta, purtata cu sau fara breton. Se recomanda niste straturi subtiri in jurul fetei, dar nu sunt neaparat necesare. Acest stil arata minunat si extrem de seducator cu putine bucle.

Plete

O tunsoare cu plete de marime medie poate fi purtata sub sau pana la umeri. Parul este tuns in straturi, pentru a crea o silueta lunga; varfurile sunt tunse inegal. O astfel de tunsoare este usor de intretinut, incat poti usca parul si poti pleca imediat. Daca vrei un look mai complicat, putin volum la radacina si gel aplicat la varfuri iti pot da un stil cu mini volum…

Inclinat

O tunsoare inclinata pe un par mediu este mai scurta in spate decat in fata. Aceasta poate fi dramatica sau subtila, dar ar trebui purtata cu breton. Parul poate fi tuns drept si inclinat intr-un strat, sau poti folosi mai multe straturi catre crestetul capului. Tunsoarea arata cel mai bine pe un par drept. Il poti lasa natural sau sa folosesti putin gel, pentru a crea varfuri tepoase. Daca ondulezi varfurile catre interior, poti da un aspect de bob inclinat.

Coafuri pentru par mediuCoafuri pentru par mediuCoafuri pentru par mediuCoafuri pentru par mediuCoafuri pentru par mediu

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed