Coafuri pentru parul lung

Share

Cele mai multe coafuri pentru parul lung au ca obiectiv avantajarea vestimentatiei. Parul lung poate fi aranjat in sus sau in jos, dar cele mai bune stiluri vor atrage atentia asupra vestimentatiei si fetei. Accesoriile, inclusiv cerceii, lantisoarele si accesoriile de par, vor adauga stil unei coafuri par lung si unei vestimentatii formale.

Coafuri pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung

Coafuri in jos pentru parul lung

Rochiile fara bretele sau pe gat sunt cel mai bine puse in valoare daca porti parul in jos, in bucle pierdute, onduleuri sau drept. Ca sa atragi atentia asupra partii de sus a rochiei si a fetei, accesorizeaza-le cu cercei mari cu surub sau cerecei care cad, dar nu purta lantisor. Parul lung este cel mai important accesoriu.

Coafuri pentru parul lung

Parul lung coafat in sus

O coafura potrivita, cand porti o rochie fara bretele, este o coada inalta. Chiar daca este simpla si eleganta, tot nu depaseste simplitatea unei rochii elegante. Fetele si femeile cu par lung au la dispozitie o multime de stiluri de coafuri pentru parul lung. Acestea includ un coc strans, purtat jos sau sus, coafuri ce presupun bucle ondulate sau slabe si coafuri minunate, in care parul sau bretonul este franjurat si fixat pe o parte.

Coafuri pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung

Cunoaste forma fetei tale

Forma fetei (lunga, patrata, rotunda, in forma de inima, ovala, alungita, dreptunghiulara sau in forma de diamant) este accentuata de lungimea parului si a stilului pe care il alegi. Fetei ovale si celei in forma de inima li se potrivesc parul lung si orice coafuri pentru parul lung.

Buclele asezate in coafurile potrivite pentru par cret pot captura lumina… si simturile. Pentru a avea acest tip de frumusete adevarata, trebuie sa ai tunsoarea potrivita pentru a evidentia acele bucle.

Coafuri pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung si cret

Multor femei cu parul cret le place sa si-l lase lung. Motivul acestei alegeri este acela ca greutatea parului lung ajuta la relaxarea buclelor. Aceasta ajuta la controlarea firelor rebele, care se arata adesea la parul tuns scurt…

Coafuri pentru parul lungCoafuri pentru parul lungCoafuri pentru parul lungCoafuri pentru parul lungCoafuri pentru parul lungpar lungpar lungpar lungpar lung


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news