HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri rapide par lung

Coafuri rapide par lung

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-rapide-par-lung.jpg

Sa explorezi universalitatea pe care ti-o ofera aceste coafuri rapide par lung este un lucru mai usor de facut daca apelezi la surse noi de inspiratie. Chiar si cea mai simpla tehnica de aranjare iti poate aduce complimente, asadar arunca o privire pe sugestiile noastre, pentru a putea face o alegere buna.

Coafuri rapide par lung

Desi coafurile universale pot fi create pentru orice lungime, este evident ca niste coafuri complexe pot fi create doar pe un par lung. De la coafurile de zi cu zi la cele mai formale, aceste coafuri rapide par lung pot fi realizate in nenumarate moduri cu putin timp la dispozitie, instrumente potrivite si creativitate.

Cele mai noi tendinte demonstreaza inca o data ca alegerea unor tehnici simple de aranjare si adoptarea unei texturi naturale pot aduce rezultate surprinzatoare. Daca ne gandim, cele mai multe coafuri de pe podiumuri, care pot fi usor de purtat in viata de zi cu zi, graviteaza in jurul acestor principii. Combinand doua texturi diferite, poti adauga un interes vizual, cu jumatate din efortul pe care l-ai fi folosit pentru o schimbarea totala a unei texturi.

Coafuri rapide par lungCoafuri rapide par lungCoafuri rapide par lungCoafuri rapide par lung

Uneori, sa adaugi drama unei coafuri obisnuite poate fi la fel de simplu ca atunci cand faci o carare intr-o parte. Acestea sunt populare pe podiumuri in acest sezon, incat si-au schimbat punctul de focalizare, facand observabila orice schimbare subtila, fara sa creasca lungimea fetei. In plus, acest stil simplu poate crea un volum extra, fara efort, daca aranjezi parul in mod corect.

Cele carora le place ca un stil simplu sa straluceasca, vor opta adesea pentru  coada sau o coafura impletita. Procedand corect, aceste coafuri rapide par lung pot infrumuseta orice femeie, la orice varsta. Pentru un stil impletit fabulos, care se potriveste mai multor ocazii, poti incerca sa adaugi volum impletiturii. Tapeaza parul in crestet si vei putea crea o impresie puternica, oriunde ai merge, oricand. Acest stil creativ va face ca parul tau sa aiba volum.

Coafuri rapide par lungCoafuri rapide par lungCoafuri rapide par lung

Nu este un secret ca suvitele pline de viata, cu putina stralucire, vor fi intotdeauna admirate. Odata ce volumul din crestet infrumuseteaza fata si poate fi pus in echilibru cu lungimea parului, sa adaugi volum la baza poate fi o strategie reusita pentru cele care vor sa iasa din comun si prefera sa jongleze cu proportiile, deoarece atentia va cadea asupra lor…

Gandeste-te intotdeauna la forma fetei, la textura si sanatatea parului, cand alegi o anumita coafura, pentru ca reprezinta cei mai importanti factori care vor determina o coafura potrivita pentru tine. De asemenea, alterneaza coafurile simple cu unele mai complexe, incat sa iti poti pune la incercare abilitatile de aranjare si poti determina ce fel de schimbari ti se potrivesc.

Coafuri rapide par lungCoafuri rapide par lungCoafuri rapide par lungCoafuri rapide par lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed