Coafuri retro ca la Hollywood

Share

S-a considerat intotdeauna ca moda va reveni, iar vedetele de la Hollywood sunt cele mai mari surse de inspiratie si apeleaza din ce in ce mai des la coafurile retro. Iata cum te poti inspira si tu de la ele.

Charlize Theron

Charlize Theron
Actrita alege adesea coafuri care se inspira din anii ’50, mai exact de la cele purtate de Marylin Monroe, iar daca vrei ca look-ul tau sa fie asemanator, iata ce ar trebui sa faci: se utilizeaza un ondulator cu circumferinta suficient de mare pentru ca buclele sa fie voluminoase sau, daca vrei sa iti protejezi parul, poti sa apelezi la apelezi la bigudiuri mari si sa le lasi timp de 30 de minute. Dupa ce ai desfacut buclele, trebuie sa aplici un fixativ puternic si sa faci o carare fie pe mijloc, fie intr-o parte. Poti folosi si o bentita vintage.

Marion Cotillard

Marion Cotillard
Actrita apeleaza si ea adesea la coafurile retro, iar tot ce va trebui sa faci este, la fel ca in cazul lui Charlize Theron, adica niste bucle, mari si voluminoase. Desi este foarte eleganta, coafura este si foarte simpla si se recomanda celor cu parul destul de lung, pentru ca acesta sa poata pune in valoare buclele. Va trebui sa iti ondulezi parul si sa il fixezi pe o parte prin intermediul unor agrafe plasate la spate si sa il finisezi cu putin fixativ.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
Actrita alege adesea sa se inspire din stilul celebrei Brigitte Bardot. Daca iti doresti o coafura similara, trebuie sa aplici un ser pentru ca parul tau sa fie protejat de temperaturile ridicate si sa il indrepti cu placa. Se face o carare pe mijloc si se lasa libere cateva suvite din fata, iar restul parului se lasa liber sau se prinde la spate in coc; daca nu ai parul suficient de lung pentru coc, il poti prinde si in coada…

Katy Perry

Katy Perry
Artista se pare ca iubeste stilul retro, pentru ca adesea apeleaza la coafuri inspirate din anii ’20. Aceasta coafura este foarte usor de realizat si este ideala pentru reinventarea tunsorii bob. Trebuie sa prinzi suvitele din fata in crestet prin intermediul unor agrafe ce au o culoare cat mai similara cu cea a parului tau. Onduleaza-ti parul in asa fel incat buclele sa aiba dimensiunea perfecta, iar firele rebele sunt neplacute, insa pot fi ascunse utilizand o ceara de par cu o fixare puternica.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news