HomeFRUMUSETECoafuri Cocuri de mireasa pentru 2017

Cocuri de mireasa pentru 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Cocuri-de-mireasa-pentru-2014 in Coafuri

Sa discutam astazi despre care sunt cele mai moderne cocuri de mireasa! Cocurile de mireasa pot fi de orice fel si marime.

Cocuri de mireasa pentru 2016

Va amintiti cat de populare erau in anii trecuti cocurile impletite? Sa stiti ca au ramas in trend si anul acesta! Important este insa cum sa obtinem acel coc atat de stralucitor, de fantastic, care sa atraga atentia tuturor in ziua deosebita a nuntii.

Puteti alege cocuri de mireasa lasate sau rasucite la orice petrecere de anul acesta, de la nunti pana la cele mai simple receptii.

Cocuri de mireasa pentru 2014

Buclele ridicate inspre crestet sunt tineresti, stilate, sic si vor atrage toate privirile asupra voastra. Sa nu uitam ca sunt foarte usor de realizat si de mentinut, alaturi de aspectul irezistibil. Buclele pot fi clasice, spiralate sau… altfel, dar toate la fel de incantatoare.

Dar ce ziceti de un bob asimetric? Nu este la fel de spectaculos?

Indiferent daca sunteti mireasa sau domnisoara de onoare ori pur si simplu una dintre invitate, va puteti aranja parul intr-unul dintre aceste moduri. Este foarte important ca la o asemenea ocazie sa aveti parul frumos!

Cocuri de mireasa pentru 2014

Orice femeie are la dispozitie mai multe variante, in functie de lungimea parului sau, plus forma fetei sau tinuta.

Pentru o alura individualizata, va puteti accesoriza coafura de mireasa cu tot felul de elemente: panglici, flori, cleme, clipsuri, tiare etc. Nu ezitati sa va aranjati parul cu orice ocazie, nu numai atunci cand mergeti la o nunta sau la orice alta receptie…

Puteti alege dintre cocurile de mireasa bufante sau simple, usor rasucite, frantuzesti, la fel de elegante si uimitoare.

Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Cocuri de mireasa pentru 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014Coc de mireasa 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed