HomeFRUMUSETECoafuri Colorarea parului pentru vara

Colorarea parului pentru vara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Colorarea-parului-pentru-vara in Coafuri

Cauti niste trucuri pentru a da un plus de stralucire parului tau? Aceste idei de colorare a parului pentru vara te vor incuraja sa eliberezi latura ta aventuroasa.

Colorarea parului pentru vara

Cauti un mod de a elimina monotonia? Verifica ideile noastre pentru colorarea parului. Evidentiaza-ti spiritul aventuros si experimenteaza o paleta universala de culori. Combina culoarea de baza cu nuante vibrante, daca vrei un impact vizual dramatic. Oricum, poti lua lucrurile cu incetul alegand reflexe naturale, incat sa moderezi schimbarile in imaginea ta.

Stai departe de vopselele de proasta calitate si garanteaza-ti un look placut printr-o programare la salon. Vrei sa incerci o nuanta noua pentru vara? Aceste idei inspirate de profesionisti iti furnizeaza numeroase alternative despre cum sa treci de la o coafura uniforma la una multitonala. Noua ta nuanta va pali mai repede, astfel ca este necesar sa adaugi produse pentru protectie a culorii in trusa ta de ingrijire.

Colorarea parului pentru varaColorarea parului pentru varaColorarea parului pentru varaColorarea parului pentru vara

Cand sezoanele se schimba, este necesar sa-ti adaptezi rutina de ingrijire a parului la schimbarile vremii. Pe durata verii, poti incerca o culoare noua, daca esti atenta la ce produse folosesti pentru ingrijirea culorii. Nu este nevoie sa te indepartezi de la nuantele luminoase si indraznete, daca inveti cum sa le pastrezi in forma. Mai intai, incepe prin a aplica suvite de culoare, pentru a observa impactul unei culori noi pe tonul de baza. Pozitioneaza bucatile de culoare in pete perfecte, incat sa evidentiezi cele mai frumoase trasaturi.

Cand culorile vii sunt prea apropiate de fata, pot crea un efect artificial. Pe de alta parte, daca vrei sa le porti neaparat, le poti aseza in zona de crestet a capului sau in sectiunile joase. Ia in considerare nuantele de roscat, violet si roz, incat sa obtii o coafura impresionanta si nonconformista.

Colorarea parului pentru varaColorarea parului pentru varaColorarea parului pentru varaColorarea parului pentru vara

Acelea care vor sa dea definire parului au oportunitatea sa experimenteze cu nuante naturale. Daca ai fost binecuvantata cu un par blond, incearca reflexe de blond caramel sau capsuna. Brunetele sunt libere sa incerce tonurile de castaniu. Roscatul a fost incoronat de stilistii profesionisti ca fiind cea mai dorita nuanta, pe care toate femeile o pot incerca macar o data in viata. Daca esti gata pentru o transformare decisiva, alege un roscat vibrant sau unul mai delicat. Verifica aceste exemple, incat sa poti afla mai multe despre alternativele tale…

Colorarea parului pentru varaColorarea parului pentru varaColorarea parului pentru vara

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed