Home FRUMUSETECoafuri Colorari multitonale pentru 2018

Colorari multitonale pentru 2018

autor Elena Yvette
726 views 2 minute timp de citit

Permite inhibitiilor sa dispara si straluceste cu o transformare de look, alegand colorari multitonale! Noul sezon vine cu niste combinatii de culori pentru par care nu te vor lasa sa treci neobservata, asa ca arunca o privire peste ideile noastre de colorare si inspira-te pentru un look nou!

Colorari multitonale pentru 2013

Noul sezon presupune individualitate si stil, asadar asigura-te ca stralucesti adoptand un stil evident. Culoarea parului este cheia unui aspect interesant si, daca nu alegi simplitatea, opteaza pentru o colorare mutlitonala.

Combinatiile variate de culori se adreseaza lungimilor de par diferite, asa ca o alegere perfecta nu poate fi o munca grea pentru tine. Fie ca esti binecuvantata cu un par blond, castaniu sau roscat, exista o culoare complementara care va face diferenta.

Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016

In 2018, blondele care vor sa aleaga un stil de colorare multitonal ar trebui sa pastreze nuante delicate si sa evite contrastele indraznete, pentru un look mai feminin. Nuantele care sunt bine amestecate creeaza o uniune perfecta si vor face ca imaginea ta sa fie perfecta, indiferent de tehnica de colorare folosita. Combinand, ton peste ton, reflexele si umbrele vor face minuni pentru parul tau, daca alegi sa adaugi un ton perfect, asa ca aplica tonuri de zmeura, castaniu luminos, cenusiu sau portocaliu.

Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016

Parul roscat isi mentine popularitatea in 2018, asa ca daca vrei sa adaugi ceva nou, alege colorari in roscat luminos sau castaniu cu straturi si reflexe/umbre. Contrastul subtil arata minunat si da parului tau roscat un look total diferit, care va intoarce capete. Atat nuanta portocalie, cat si cea galbena beneficiaza de tonuri delicate, asa ca incearca reflexe sau culori amestecate, care sunt apropiate de nuanta de baza si nu creeaza un contrast prea mare.

Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016Colorari multitonale pentru 2016

Negrul si castaniul arata uimitor cand sunt combinate cu tonuri contrastante si moderate, asa ca in functie de rezultatul dorit, poti fi delicata cu tonuri moderate sau indraznete, cu tonuri contrastante ca blond sau roscat feroce…

Daca rezultatul obtinut este mai clasic, auriul subtil si reflexele mieroase vor fi alegerile perfecte pentru tine. Vopselele profesionale te vor ajuta sa obtii culoarea stralucitoare perfecta, asa ca apeleaza la un stilist profesionist, incat sa ai rezultatele dorite, fara deteriorari!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies