Home FRUMUSETECoafuri Cozi, rasuciri si impletituri de par

Cozi, rasuciri si impletituri de par

autor Elena Yvette
3,5K views

Fii in tendinta sezonul acesta cu cateva dintre cele mai noi si frumoase impletituri de par. Impletiturile, rasucirile si cozile sunt relaxate si pierdute, dar totodata feminine si elegante. Pregateste-te pentru o schimbare de look, alegand dintre aceste idei minunate!

Cozi, rasuciri si impletituri de par

In sezonul acesta se poarta coafurile dragute, feminine si exista o gama larga de optinuni atat de frapante si usor de realizat. De la impletituri de par simple, intr-o parte, cozi clasice, pana la rasuciri complexe. Fii indrazneata sezonul acesta! Transforma-te intr-un model si permite coafurii tale sa vorbeasca pentru tine.

Una dintre cele mai usoare metode de a-ti actualiza imaginea este sa alegi o impletitura. Desi sunt considerate coafuri copilaresti, impletiturile sunt elegante si inocente. Poate ca nu au o vibratie de mare impact, dar cea intr-o parte este senzuala, mai ales daca lasi cateva fire rebele, pe langa fata. Tine minte ca impletiturile subtiri nu sunt frapante. Parul tau trebuie sa arate sanatos si gros.

Cozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de par
Pentru un look boem, impletitura in jurul capului este raspunsul. Pentru o abordare indrazneata, alege o textura neteda.

Coada fara varsta este in capul listei in acest sezon. Adaptabilitatea ei nesfarsita nu poate fi negata, fie ca vrei sa fie stralucitoare sau lejera. Nici o coafura nu combina mai bine stilul casual cu cel elegant. Astfel, sezon dupa sezon, podiumurile sunt impanzite de versiuni diferite ale acestui stil. De la cozile retro la cele extrem de stralucitoare si rafinate, fii pregatita sa creezi un stil unic, alegand una dintre aceste coafuri frapante.

Cozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de parCozi, rasuciri si impletituri de par

Nu te teme sa strangi parul intr-o coada moderna, draguta. Fie ca vrei sa te pregatesti pentru o zi de birou sau pentru o intalnire, acest stil este potrivit pentru orice. Pentru mai multa sofisticare, ia o suvita de par cu care sa acoperi elasticul de la baza cozii.

Rasucire, rasucire si iar rasucire! Daca tu crezi ca impletiturile si cozile sunt plictisitoare, poti da putina atitudine imaginii tale alegand un stil de rasucire. Exista destule surse de inspiratie, atat pentru ocazii speciale, cat si pentru cele formale, dar toate la fel de sexy si distractive.

Rasucirea intr-o parte adauga prospetime si nonsalanta coafurii, in timp ce cocul-ciot rasucit este foarte modern si elegant. Infrumuseteaza-ti stilul cu o coafura rasucita sau creeaza o coafura de pe covorul rosu. Dificil? Nici vorba. Realizeaza o carare intr-o parte si o coada rulata. Apoi, foloseste agrafe pentru a stabili rasucirea…

O alta modalitate este crearea unor onduleuri lejere. Apoi, imparte parul in doua, pe orizontala. Rasuceste ambele sectiuni, prinde-le intr-un coc innodat si invarteste sectiunea ramasa in jurul cocului.

impletituri de parimpletituri de parimpletituri de parimpletituri de parimpletituri de parimpletituri de par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed