Home FRUMUSETECoafuri Culori de par in trend

Culori de par in trend

autor Elena Yvette
1,5K views

Alege niste culori fascinante, inspirandu-te din aceste idei de culori de par in trend. Experimenteaza nuante indraznete si frapante, pentru a da interes parului, urmand instructiunile stilistilor profesionisti.

Culori de par in trend

Celebritatile care poarta o culoare unica au convins milioane de iubitoare de moda ce senzatie ofera experimentarea unor tehnici noi de colorare. Daca esti pregatita sa te alaturi acestor look-uri creative, este timpul sa arunci o privire peste ideile noastre de culori de par in trend. Pentru sezonul acesta construieste un plan bine definit al unei transformari dramatice!

Alege un stil liniar si aplica nuanta preferata. Descopera-ti identitatea depasind legile colorarii traditionale. Amesteca nuante contrastante, pentru a gasi combinatia care ti se potriveste cel mai bine.

Culori de par in trendCulori de par in trendCulori de par in trendCulori de par in trend

Aceste coafuri de salon sunt pur si simplu frumoase, mai ales daca ai curajul sa le porti cu atitudine. Socheaza-ti familia si prietenii cu o schimbare revolutionara a aparitiei. Stilistii afirma ca exista intotdeauna loc pentru revitalizare si inovatie. Lumineaza un look plictisitor, aplicand reflexe sau pete de culoare in parul scurt, mediu sau lung. Daca te simti confortabil purtand un look multitonal natural, opteaza pentru culori de par in trend cu una sau doua nuante mai inchise sau deschise decat culoarea naturala. Pe de alta parte, poti da un volum instant parului cu un fler indraznet, folosind multimea de nuante de purpuriu, roz, roscat si verde, ca arme secrete…

Culori de par in trendCulori de par in trendCulori de par in trend

Dupa ce ai obtinut culoarea izbitoare, trebuie sa aplici cateva produse de ingrijire de calitate. Asigura-te ca ai produse pentru protectie a culorii. Aceasta este cheia pentru a pastra radianta si vivacitatea nuantei tale. Spala si aranjeaza parul in mod creativ, incat sa scoti la iveala ce este mai frumos din reflexele sau bucatile de culoare din par. Ia aceste exemple ca fiind cele mai importante puncte de plecare, in timp ce alegi culoarea.

Culori de par in trendCulori de par in trendCulori de par in trendCulori de par in trend

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed