HomeFRUMUSETECoafuri Culori de par pentru vara 2017

Culori de par pentru vara 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Culori-de-par-vara-2013 in Coafuri

Noua alerta de nuante te incurajeaza sa experimentezi cele mai noi tendinte de culori de par in vara 2017. Verifica ideile noastre de culori de par si asigura-te ca alegi tonul care se potriveste cel mai bine personalitatii tale!

Culori de par vara 2016

Este timpul sa-ti iei adio de la suvitele lipsite de viata cu cele mai noi tendinte de culori de par pentru vara 2017! Adauga o pata de culoare coafurii tale, optand pentru niste nuante stridente sau mai naturale. Cele mai noi reflexe, prezentate mai jos, iti vor furniza alternative distractive pentru a face o schimbare dramatica in aparitia ta.

Nu te teme de o transformare in voga si refuza sa te limitezi la o singura nuanta. Incearca o multitudine de umbre si reflexe care creeaza un efect unic atunci cand sunt combinate cu nuanta ta naturala.

Reflexele colorate pot adauga parului tau o definire luxoasa si volum. Singura solutie pentru a garanta succesul este sa ceri ajutorul unui profesionist. Oricum, inainte sa vizitezi salonul de frumusete preferat, poti viziona o multime de coafuri. Defineste cantitatea vopselei cu tehnica folosita pentru a–ti scoate in evidenta coafura. Vopsirea uniforma, reflexele si amestecul de tonuri de culoare sunt doar cateva dintre cele mai impresionante metode pentru a evidentia intr-o clipa o imagine. Nuantele naturale vor fi perfecte, daca nu esti pregatita pentru o trecere de la elegant la foarte indraznet.

Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016

Nuantele multitonale sunt cele mai noi accesorii ale momentului. Variatele culori pot fi usor fuzionate intr-o coafura complexa. Alege nuantele de top dintr-o paleta larga de culori si asigura-te ca ai atitudinea perfecta pentru a scoate la iveala ce este mai bun din stilul tau adaptabil!

Roscatul, purpuriul si chiar rozul sunt cateva dintre culorile asupra carora ar trebui sa te opresti, daca nu iti este teama sa aduci o stralucire extra in parul tau. Inspira-te din aceste idei create de profesionisti. Asigura-te ca faci o alegere bine definita. Pentru a asigura o durabilitate indelungata a nuantei tale vibrante, se recomanda sa folosesti cele mai importante produse de protectie a culorii…

Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016Culori de par vara 2016

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed