Cum iti dai seama ca parul tau are nevoie de ajutor?

Share

In cazul in care nu esti multumita de parul tau poti sta linistita, deoarece nu esti singura. Daca iti prinzi parul in coada, varfurile sunt deteriorate si nici culoarea nu este cea mai incantatoare, trebuie sa stii cateva indicii ca parul tau are nevoie de ajutor:

Cum îți dai seama că părul tău are nevoie de ajutor

Parul nu mai are volum

Parul tau sta intotdeauna lipit, suvitele par mai incarcate si atarna urat, fara nicio forma, chiar daca abia te-ai uscat cu fohnul? Se recomanda sa umezesti cateva suvite, sa le pui pe bigudiuri mari si sa te gandesti daca nu cumva ti-ar prinde bine o tunsoare in scari, pentru ca aceasta ofera mai mult volum.

Suvitele sunt mult mai vizibile decat culoarea naturala

Cel mai probabil ti-ai facut prea multe suvite care nu confera luminozitate chipului tau. Pentru a remedia situatia, va trebui sa iti vopsesti parul si sa renunti la suvite sau sa ai grija ca ele sa fie mult mai subtiri.

Deshidratare

Uneori se mai deshidrateaza chiar daca utilizezi un sampon sau un balsam special destinat parului, insa cea mai buna metoda de remediere va veni din partea unui stilist care iti va recomanda diferite tratamente…

Iti prinzi parul in coada

La fel ca in cazul deshidratarii, un stilist iti va putea oferi cele mai bune recomandari pentru a nu mai fi nevoita sa faci acest lucru.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news