HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa iti prinzi parul?

Cum sa iti prinzi parul?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Cum-sa-iti-prinzi-parul in Coafuri

Aceste stiluri propuse de noi te vor invata cum sa iti prinzi parul. Stilurile simbolice unesc stilul clasic cu un look dinamic.Cum sa iti prinzi parul

Stup

Stupul, realizat corect, poate arata foarte bine pe capul tau. Pentru cele mai bune rezultate, parul ar trebui sa fie lung pana la umeri si oarecum murdar. Daca ai folosit produse pentru par cu o zi inainte, cu atat mai bine.

Acum trebuie sa-ti perii parul pe spate. Ca sa poti face asta, ia o suvita mica de par din crestetul capului si perie-o pana devine neteda. Urmeaza sa o “denetezesti” periind-o invers pe partea inferioara a acesteia, pana cand va deveni rigida ca o bezea. Continua asa si cu celelalte suvite.

Urmatorul pas poate fi dificil. Trebuie sa dai forma stupului. Daca folosesti o perie, se poate sa-l electrizezi. Incearca sa folosesti degetele pentru a netezi o suvita din crestet.

Ruleaza varfurile pierdute pe dedesupt si prinde-le cu agrafe. Foloseste fixativul pentru a pastra forma coafurii.

Rasturnat

Coafura rasturnata poate fi complicata. Oricum, poti crea propria coafura rasturnata cu un uscator, o perie rotunda si un gel. Aplica gel in par. Foloseste uscatorul pana ce parul tau este aproape uscat. Apoi, imparte parul in doua sectiuni, deasupra si sub ureche. Prinde sectiunea de deasupra cu o clema.

Sectioneaza partea de dedesupt in mai multe suvite. Ruleaza fiecare suvita incat parul tau sa para rasturnat si usuca buclele cu uscatorul. Cand ai terminat cu partea de jos, sectioneaza partea de sus in mai multe suvite si increteste parul, in partea opusa, cu o perie si usuca.

Cum sa iti prinzi parul

Aranjeaza si fixeaza

Vrei mai mult volum? Increteste parul in sectiuni mici. Si mai mult volum? Creeaza un stup cu partea de sus a parului. Prea mult volum? Aranjeaza-ti parul intr-un stil mai putin bufant…

Cum sa iti prinzi parul

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed