HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa revii la culoarea ta naturala de par

Cum sa revii la culoarea ta naturala de par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Cum-sa-revii-la-culoarea-ta-naturala-de-par.jpg

Te-ai vopsit de multe ori. Acum vrei sa revii la culoarea ta naturala. Afla ce pasi trebuie urmati pentru a reveni la culoarea ta originala de par.

 Cum sa revii la culoarea ta naturala de par

Poate parea dificil sa revii la culoarea ta naturala de par, mai ales daca ti l-ai supus la un lung sir de vopsiri. Asa ca daca vrei sa afli cum sa revii la culoarea ta naturala de par, trebuie sa tii cont de sfaturile noastre.

Vorbeste cu un stilist
Cele care vor sa revina la culoarea lor naturala de par trebuie sa mearga sa stea de vorba cu un specialist in domeniu. In mod normal, parul creste cam un cm pe luna, asa ca ai ceva de asteptat pana vei obtine culoarea ta naturala. Daca vrei sa accelerezi procesul trebuie sa stai de vorba cu un stilist. Acesta va sti ce produse sa-ti sugereze si ce vopsea sa folosesti ca sa revii la culoarea ta naturala de par.

Revin-o la culoarea ta originala de par in mod natural: foloseste produsele adecvate
Un alt pas in revenirea la culoarea naturala de par este alegerea produselor adecvate. Nu trebuie doar sa alegi vopseaua de par in culoarea ta naturala. Trebuie si sa impiedici culoarea sa paleasca. Trebuie, asadar, sa folosesti sampoane ce protejeaza culoarea si balsamuri care iti vor mentine parul sanatos si stralucitor.

Incearca un luciu pentru par
Daca vrei sa afli cum poti sa revii la culoarea ta naturala de par tine cont de urmatorul sfat: mentine-ti parul stralucitor cu un luciu de par. Sunt multe produse disponibile pe piata pe care le poti folosi pentru stralucire. Trebuie doar sa alegi produsul care se potriveste tipului tau de par si culorii tale…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed