Home FRUMUSETECoafuri Cum sa tunzi parul cret

Cum sa tunzi parul cret

autor Elena Yvette
2k views 2 minute timp de citit

Inainte sa te asezi pe scaun, stilistul tau trebuie sa stie cum sa tunda parul cret. Consulta-l inainte sa-ti faci o tunsoare.

parul cret

Multe saloane ofera consultatii gratuite, aceasta fiind o cale sigura de a gasi o tunsoare pentru parul cret care se va potrivi fetei tale si va scoate ce este mai bun din buclele tale.

Nu-ti tunde singura parul

Dintre toate tipurile de par, cel cret este cel mai greu de tuns corect. Sa nu-ti tunzi niciodata propriul par.

Gaseste un stilist care sa-ti inteleaga parul

Vei avea nevoie sa cauti un stilist specializat in lucrul cu parul cret. Priveste femeile din jurul tau; cand vezi o femeie care are un par cret minunat, intreab-o cine este stilistul ei. S-ar putea sa fii nevoita sa consulti mai multi stilisti inainte sa gasesti unul care sa-ti inteleaga tipul de par. Cand il gasesti, gandeste-te ca ai gasit o comoara.

Insista asupra straturilor

Daca nu ai gasit inca un stilist care sa stapaneasca buclele, ia in considerare acest sfat: parul cret cere intotdeauna straturi. Daca nu stratifici parul cret, vei arata ca si cum ai avea un triunghi pe cap, pentru ca varfurile se vor ridica mai mult decat parul de pe crestetul capului. Straturile vor permite buclelor sa-ti incadreze fata in mod echilibrat…

Cere sfaturi pentru intretinerea tunsorii

Acest lucru este fundamental, pentru ca parul cret este delicat si foarte usor deteriorat de uscator. Vrei o tunsoare pe care sa o poti spala si purta. Vei avea nevoie de balsam in cantitate foarte mare si de aplicarea multor produse de ingrijire, care sa-ti netezeasca si sa-ti defineasca buclele. Asa ca cere un stil in care buclele tale se ridica, atunci cand parul este uscat natural, astfel incadrandu-ti bine fata. Evita tunsorile care necesita folosirea uscatorului.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies