HomeFRUMUSETECoafuri De ce este bine să folosiţi produse organice pentru păr?

De ce este bine să folosiţi produse organice pentru păr?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/bio.jpg

Produsele pentru păr au străbătut cale lungă, iar acum sunt disponibile şi ca produse ecologice. La prima vedere s-ar putea să nu observaţi vreo diferenţă între cele organice şi multe dintre versiunile tradiţionale ale acestora. Par a fi doar niste produse mai scumpe decât cele iniţiale. Cu toate acestea, diferenţa e destul de importantă.

Mişcarea verde

O mare parte din spatele ascensiunii produselor ecologice e reprezentată de mişcarea verde. Produsele verzi şi organice sunt mai puţin nocive pentru mediu, iar ingrendientele sunt obţinute într-un mod mult mai responsabil. Simţindu-vă bine că folosiţi aceste produse e un efect secundar fericit.

Mai puţine substanțe chimice sintetice

Produsele etichetate ecologice tind să aibă un conţinut de chimicale sintetice cu mult mai mic decât omologii tradiţionali. Acest lucru e important dacă aveţi pielea sensibilă, dar evitarea chimicalelor dure este bună oricărui tip de piele. Produsele cu o bază organică folosesc ingrediente naturale ori de câte ori este posibil.

Delicate cu părul şi pielea

Multe din chimicalele găsite în produsele tradiţionale sunt dure cu părul. Ele pot fi foarte seci sau doar maschează problema, în loc să ofere o soluţie reală. De cele mai multe ori, produsele ecologice dau rezultate excelente părului dumneavoastră, fără să îl usuce sau să fie dure.

Disponibile mai uşor 

În trecut produsele ecologice erau greu de găsit. Acum le puteţi găsi în majoritatea farmaciilor sau supermarketurilor, şi nu mai e nevoie să le căutaţi online sau în magazine de specialitate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed