Home FRUMUSETECoafuri De ce sa alegi o peruca deasa

De ce sa alegi o peruca deasa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 911 views
peruca-deasa in Coafuri

O peruca deasa va da purtatoarei oportunitatea de a alege orice stil, oricand vrea. Persoane celebre adepte ale perucilor, ca Tyra Banks si Beyonce cheltuiesc mii de dolari pentru aceste piese moderne. Cu aceste peruci, purtatoarea poate varia de la un par lung la unul scurt in cateva minute.

peruca deasa

Alegerea stilului

Lung si cret sau scurt si drept? Orice stil este valabil pentru o peruca deasa. Rasfoieste revistele despre par si acceseaza site-uri pantru a gasi cel mai provocator stil. Dupa ce alegi un look, este timpul sa gasesti o forma pentru peruca ta.

Alegerea unui stilist

Pentru un aspect personalizat, cand alegi o peruca, este nevoie de un stilist profesionist. Un stilist trebuie sa aranjeze peruca in asa fel incat sa se potriveasca stilului tau. Exista multe ajustari care fac o peruca sa arate bine. Stilistul trebuie sa faca o matrita a capetelor clientilor pentru o ajustare perfecta. Este aplicata prin folosirea unui tip de lipici. Dupa ce peruca este asezata, stilistul trebuie sa tunda parul incat sa incadreze bine fata.

Pretul perucilor

Perucile dese pot varia de la 300$ la 3000$, pentru un om simplu. Se pot gasi si pe internet, dar calitatea lor este variabila. Daca apari la televizor sau te afli in lumina reflectoarelor, pretul va fi mai ridicat. Celebritatile platesc pana la 16.000$ pentru un par Remy Indian. Acesta este considerat a fi cel mai bun par.

Peruci dese versus peruci traditionale

Perucile dese ofera un look mai personalizat decat perucile traditionale dintr-un magazin de frumusete obisnuit. Acestea au inchideri in fata si in varf. Astfel, le este permis un aspect cat mai apropiat de cel natural. Perucile traditionale nu au aceasta inchidere si tind sa para mai putin autentice. Perucile dese erau de obicei create pentru pacientii cu cancer si femeile chele. Ele erau folosite uneori in filme si de travestiti…

Celebritati purtatoare de peruci

Tyra Banks si-a descoperit parul natural in show-ul ei. Inainte de a-si etala parul natural, gazda emisiunii purta peruca deasa, onduleuri si impletituri. In programul ei incarcat, parul ii era protejat de caldura puternica si aranjat in mod constant. Janet Jackson, Lil’ Kim si multe alte celebritati profita de optiunile stilistice pe care le ofera aceste peruci. Purtatoarea poate fi blonda sau bruneta fara sa-si distruga parul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed