Home FRUMUSETECoafuri Frizuri cu breton subtire

Frizuri cu breton subtire

autor Elena Yvette
3,2K views

Bretonul neted are un impact mare in stilurile coafurilor anul acesta. Arunca o privire peste cele mai bune frizuri cu breton stratificat si franjuri netede.

Frizuri cu breton subtire

Bretonul subtire arata foarte bine pe chipul mai multor femei. Incearca cele mai noi imagini ale bretonului stratificat si ale franjurilor netede, care te vor ajuta sa creezi aspectul potrivit.

Bretonul lung si delicat construieste o tunsoare mai putin severa si este mai adaptabil decat cel clasic, gros.

Bretonul subtire si forma potrivita a fetei

Din fericire, bretonul subtire da farmec celor mai multe chipuri. Perfect pentru o fata rotunda, bretonul mai scurt alungeste fata, dar poate, de asemenea, sa aplaneze unghiurile unei fete patrate.

Bretonul subtire si lung se potriveste cel mai bine acestor forme ale fetei si celei ovale, si chiar dau cel mai placut aspect fetelor in forma de inima, pentru care bretonul bont nu este o optiune inteleapta.

Textura parului joaca un rol important in alegerea bretonului potrivit, dar cel subtire este la fel de provocator atat pentru un par subtire, cat si pentru unul gros.

Frizuri cu breton subtireFrizuri cu breton subtireFrizuri cu breton subtireFrizuri cu breton subtire

     Bretonul lung subtire, o alegere moderna

Bretonul lung si subtire este perfect pentru orice coafura, inclusiv pentru cele scurte (de exemplu, bob) sau un par lung si des. Imaginea dezordonata si franjurile subtiri formeaza cea mai reusita combinatie, dar orice stil subtire stratificat este, de asemenea, potrivit unui breton subtire.

Daca alegi un breton lung, asigura-te ca ai timp sa-l aranjezi. Cel mai frumos look dintre acestea este bretonul care ajunge pana la gene, dar are nevoie de o intretinere regulata pentru a nu avea batai de cap.

Fie ca il porti intr-o parte sau drept, bretonul neted este cel mai potrivit pentru stilurile stratificate. Franjurile netede creeaza un look flexibil, dar asigura-te ca bretonul stratificat este bine efectuat, de un stilist expert, pentru cea mai buna aparitie.

Parul lung cu breton subtire este perfect pentru a obtine o frunte inalta sau suvite pe frunte, iar daca ai destul par exista o multime de optiuni cu care il poti realiza combinatii. Bretonul unghiular se potriveste bobului, unui par voluminos si stilurilor mai lungi, iar bretonul subtire si lung, franjurat sau stratificat te poate ajuta sa obtii un look mai sofisticat.


Frizuri cu breton subtireFrizuri cu breton subtire

Celebritati care au incercat bretonul subtire

Reese Witherspoon este exemplul perfect pentru un breton subtire si lung, efectuat corect. La inceput actrita l-a folosit pentru a ascunde o cicatrice de pe frunte, dar s-a obisnuit cu acest look, care este fermecator pentru fata ei in forma de inima.

Frizuri cu breton subtire

Taylor Swift a incercat si ea diferite variatii ale bretonului subtire, care s-a potrivit si Leei Michele si onduleurilor sale grele, sau lui Nicole Richie si bobului sau lung…

Frizuri cu breton subtire

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed