HomeFRUMUSETECoafuri Idei creative pentru colorarea parului

Idei creative pentru colorarea parului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 985 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Idei-creative-pentru-colorarea-parului.jpg

Adauga stralucire parului tau adoptand una dintre aceste idei moderne de colorare a parului. Incearca o multime de nuante, pentru a-ti gasi culoarea potrivita.

Cele mai noi idei de colorarea parului iti vor face pulsul sa creasca. Alege roscatul, blondul stralucitor sau tonurile inchise, care vor adauga mister si modernitate aspectului tau. Reflexele luminoase au revenit in tendinte, asa ca vei avea sansa sa potrivesti coafura ta deja izbitoare cu niste suvite colorate. Pletele netede si stralucitoare arata spectaculos inarmate cu nuante dramatice si indraznete.

Adaugand pete mici de nuanta vibranta parului tau vei gasi solutia perfecta in crearea unui nou stil. Modelele de colorare moderne iti permit sa evidentiezi stralucirea naturala si textura voluminoasa a parului tau. Alege colorarea parului artistica si fii indrazneata sau eleganta, in functie de preferintele tale!

Idei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea parului

In zilele noastre, nu exista limite cand vine vorba despre schimbarea culorii parului. Mergi de la lumina la intuneric si invers in cateva saptamani, daca te-ai saturat de monotonie. Mergi la salonul preferat si cere ajutorul stilistului profesionist. Impresioneaza cu noua coafura, care exprima atitudinea ta nonconformista cu privire la colorarea contemporana a parului. Nimic nu este mai in voga decat niste colorari multitonale. Optiunile clasice te incurajeaza sa alegi un ton nou sau cu doua nuante mai inchis sau mai deschis fata de culoarea naturala.

Cosmeticele de calitate iti furnizeaza o selectie larga de produse de vopsire semi-permanente si permanente. incearca sa vopsesti parul cu o culoare temporara inainte sa alegi o nuanta vibranta si contrastanta. Aceste exemple minunate iti arata cum sa combini culori diferite pentru a le aplica o nuanta frumoasa si armonioasa.

Idei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea parului

Tonurile de purpuriu, albastru, roscat si roz sunt folosite pentru a adauga definire si stralucire diferitelor coafuri. Da viata coafurii tale plictisitoare si alege tehnici si tendinte obisnuite de colorare! Poarta un look orbitor! Iti poti imagina impactul pozitiv pe care il au culorile bogate asupra coafurii tale. Pozitionarea strategica a bucatilor de par colorate poate avea, de asemenea, impact asupra imaginii tale. Deci, bazeaza-te pe abilitatile unui profesionist, cand te decizi sa iti schimbi nuanta naturala a parului…

Idei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea paruluiIdei creative pentru colorarea parului

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed