HomeFRUMUSETECoafuri Idei de coafuri de nunta pentru par scurt

Idei de coafuri de nunta pentru par scurt

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/coafuri-de-nunta-pentru-par-scurt.jpg

Chiar daca ai parul foarte scurt sau o tunsoare bob pana la barbie, iti poti face o coafura spectaculoasa pentru nunta, una care ar face-o si pe Cenusareasa sa-si doreasca sa se tunda. Daca nu ai parul lung, nu inseamna ca nu poti avea o coafura ravasitoare la nunta!

coafuri-de-nunta-pentru-par-scurt in Coafuri

O tunsoare bob, neprinsa, cu niste onduleuri romantice e mereu moderna. Poti purta un voal modern sau o bentita pentru un plus de efect. Nu uita sa folosesti fixativul pentru durabilitatea coafurii.

Un voal stil colivie este perfect pentru o mireasa cu parul scurt. Are un aer vintage, dar este totusi foarte indraznet.

Ai o tunsoare foarte scurta? Poarta parul ca de obicei dar cu un accesoriu de par sau o bijuterie. O astfel de tunsoare se potriveste cu o rochie incarcata sau cu una cu spatele gol.

coafuri de nunta pentru par scurt

Da, este posibil! Cu putina creativitate se pot crea coafuri de nunta spectaculoase. Ideea e sa creezi cat mai mult volum pentru un aspect perfect.

Celebritatile tunse scurt, cu stilurile lor perfecte si elegante, sunt o buna sursa de inspiratie. Gaseste cateva modele care iti plac si arata-le stilistului tau. Daca iti aranjezi singura parul, exerseaza mult inainte de nunta, ca sa arati perfect in marea zi…

coafuri de nunta pentru par scurtcoafuri de nunta pentru par scurtcoafuri de nunta pentru par scurtcoafuri de nunta pentru par scurtcoafuri de nunta pentru par scurtcoafuri de nunta pentru par scurt

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed