HomeFRUMUSETECoafuri Idei de colorare a parului pentru primavara

Idei de colorare a parului pentru primavara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 938 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Idei-de-colorare-a-parului-pentru-primavara.jpg

Pentru o transformare cu impact maxim, incearca-ti abilitatile de colorare a parului pentru primavara cu aceste idei propuse de noi. Alege cele mai luminoase efecte de neon.

Fie ca-ti vopsesti parul acasa sau la salon, este important sa iei in considerare aceste idei de colorare a parului pentru primavara, inainte sa faci o schimbare dramatica. Aceste culori nu se potrivesc tuturor! Alege imagini evidente daca vrei sa fii admirata!

Daca vrei ceva complet diferit si indraznet, ar fi intelept sa te gandesti la alternativele pe care le ai. Colorarile partiale iti permit sa vezi impactul minunat al unor nuante diferite. Pe de alta parte, poti alege, de asemenea, o colorare completa a parului pentru primavara, daca nu iti este teama de o schimbare radicala a aparitiei tale. Urmareste aceste exemple uimitoare de colorare a parului pentru primavara si aminteste-ti ca faza de pre-planificare este cea mai importanta parte a transformarii tale.

Vizitand un salon de frumusete faci cea mai buna alegere, pentru a-ti garanta succesul colorarii parului. Astfel, fa-ti o programare cand iti alegi un look nou. Ofera detalii stilistului, pentru a te asigura ca a inteles ce iti doresti de fapt. Un stilist talentat va fi capabil sa pozitioneze sectiunea nuantata intr-un fel in care sa-ti infrumuseteze forma fetei si textura parului.

Idei de colorare a parului pentru primavara Idei de colorare a parului pentru primavaraIdei de colorare a parului pentru primavaraIdei de colorare a parului pentru primavara

Oricum, daca vrei o colorare a parului pentru primavara pe intreaga suprafata a parului, ar fi intelept sa alegi cea mai potrivita nuanta impreuna cu stilistul tau. Odata ce stii ce fel de nuanta se potriveste coafurii tale, incepe transformarea dramatica! Daca decizi sa-ti vopsesti parul acasa, asigura-te ca pregatesti parul pentru vopsire prin aplicarea unui balsam.

Idei de colorare a parului pentru primavaraIdei de colorare a parului pentru primavaraIdei de colorare a parului pentru primavaraIdei de colorare a parului pentru primavaracolorare a parului primavaracolorare a parului primavaracolorare a parului primavara

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed